KRANNICH: ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Ο Νοέμβριος μας αποχαιρετά με μια “δύσκολη είδηση”:
Το απόγευμα της Τρίτης 29/11 ξέσπασε πυρκαγιά στις αποθήκες της Krannich, εταιρεία που εφοδίασε με μηχανολογικό εξοπλισμό φ/β, εκατοντάδες Μέλη του Συνδέσμου, μετά την συμφωνία που επιτεύχθηκε το 2019.

Η πυρκαγιά έσβησε περί τα μεσάνυχτα, με την συνδρομή 24 πυροσβεστών και 9 πυροσβεστικών οχήματα.
Σε δύο video οι σχετικές εικόνες:


KRANNICH ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (σήμερα) επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους της εταιρείας, όπου επιγραμματικά πληροφορηθήκαμε τα εξής:
1. Καταστράφηκε ολοσχερώς η μία από τις αποθήκες και από τις πρώτες ώρες έδωσε το παρόν πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής εταιρείας.
2. Σύμφωνα με την πρώτη πραγματογνωμοσύνη των πυροσβεστών, φαίνεται ότι η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.
3. Η αξία των εμπορευμάτων και της συνολικής ζημίας είναι μεγάλη, ωστόσο καμία από τις προγραμματισμένες παραδόσεις εξοπλισμού Δεκεμβρίου, δεν θα καθυστερήσει, δεδομένου ότι η εταιρεία διατηρεί και άλλο αποθηκευτικό χώρο.

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ
Η Krannich Solar Μ.Ε.Π.Ε. με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται επί 15 συναπτά έτη (από το 2007) στην Ελληνική αγορά.
Αυτή η διάρκεια έχει ιδιαίτερη αξία, εάν αναλογιστούμε ότι για μια εξαετία (2014-2019) “δεν υπήρχε” ανάπτυξη φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα.
Κι όμως η Krannich παρέμεινε ζωντανή

Από αυτά τα 15 έτη, εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τα τελευταία 4 έτη, αφού η συνεργασία και συνέπεια στις παραδόσεις εξοπλισμού σε εκατοντάδες Μέλη ήταν άψογη.
Υπό αυτό το πρίσμα, μεταφέρουμε (και) δημόσια την συμπαράστασή μας στους υπευθύνους και εργαζόμενους της εταιρείας.

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ 2019
Στο video με την camera του afo.gr που παρουσιάσαμε το 2019, βλέπουμε το εσωτερικό μιας εκ των αποθηκών.
Βλέποντας στις εικόνες τι (περίπου) κάηκε σε συνδιασμό με την σημερινή εικόνα που μας μεταφέρουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας (“…δεν επηρεάζεται καμία παράδοση εξοπλισμού…”), τότε ακόμα κι αυτή η “φτηνή αντιπαραβολή” εξάγει σοβαρή ένδειξη για την σοβαρότητα και συνέπεια της Krannich.

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button