ΑΓΡΙΝΙΟ 17/2/2019: ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΤΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ;

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΤΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣε μία -κατά τα άλλα- ουσιαστική συγκέντρωση με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μας έχει συνηθίσει η Διοίκηση του Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/2 η ενημερωτική συγκέντρωση στο ΑγρίνιοΩστόσο, για 2η συνεχόμενη φορά είχαμε δεκάδες αγρότες που έμειναν εκτός αιθούσης, αφού από τις 10.10΄ (50 λεπτά προ της εκδήλωσης) η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά.


Οι ιθύνοντες του συλλόγου μπορεί να επαίρονται από σήμερα Δευτέρα για μια ογκοδέστατη παρουσία των Αιτωλοακαρνάνων, όμως τα ερωτήματα που τίθονται είναι πολλά και αμείλικτα:

1.  Εφόσον μία ώρα προ της συγκέντρωσης διαπιστώθηκε ότι θα παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα, όπως και στο Ναύπλιο, γιατί δεν εξετάστηκε το γεγονός  να γίνουν δύο εκδηλώσεις (η μία μετά την άλλη) ώστε να γίνει εφικτή η παρουσία και των δεκάδων αγροτών που δεν χώρεσαν στην αίθουσα;

2. Υπήρχε άπλετος χρόνος ώστε να τοποθετηθούν ηχεία και εκτός της αιθούσης. Γιατί δεν προχώρησε αυτή η εναλλακτική λύση;

3. Υπήρξε plan B για ένα ενδεχόμενο που -από νωρίς, ήταν ηλίου φαεινότερο ότι-  θα προκύψει…;

4.  Είναι αξιόπιστη δικαιολογία η  «συγνώμη» του Προέδρου (2η για το ίδιο θέμα, μέσα σε 28 ημέρες!);

       Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ AFO.GR
Ενδεχομένως να “ξενίζει” η κριτική στάση του afo.gr τις τελευταίες εβδομάδες, όμως σκοπεύουμε να διατηρήσουμε την αντικειμενική προσέγγιση των γεγονότων για την οποία μιλάει …κόσμος και ντουνιάς, ανεξαρτήτως προσώπων και καταστάσεων.
Μεταφέρουμε αυτά που είδαμε με τα μάτια μας και αξιολογούμε με όσα μέσα διαθέτει η νοημοσύνη μας.
Ο αριθμός των ατόμων που δεν χώρεσαν στην αίθουσα υπολογίζεται σε περίπου 7080
Δεν μπορεί να γίνει ακριβής υπολογισμός, αφού οι περισσότεροι αποχώρησαν όταν γέμισε ασφυκτικά ο χώρος ή μετέβησαν στο bar του Imperial.
Αυτούς τους ανθρώπους δεν θα τους δούμε σε κανένα πλάνο…

    ΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ
Δια την τάξιν, αναφέρουμε τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου που ανέλαβαν την διεκπεραίωση της εκδήλωσης και επαφίεται στους ίδιους να καταχωρήσουν το αναλογούν ποσοστό ευθύνης εις έκαστο:
Κώστας Σπανούλης, Κώστας Γιωτάκος, Γρηγόρης Τζαμαλής, Βαγγέλης Χαραλάμπους, Γιώργος Ζιάμας, Δημήτρης Δημογιάννης, Στέργιος Δημητσάκης

Back to top button