Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Μια νέα συνεργασία του Συνδέσμου και το όφελος των  Μελών
ΠΑΡΟΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Η ΕΡΕΥΝΑ

Πάνε περίπου 2 χρόνια που σε μια ηλεκτρονική έρευνα που πραγματοποιήσαμε, μεταξύ των θεμάτων ήταν και το ηλεκτρικό ρεύμα: Οι καταναλώσεις και το επιθυμητό δυνητικό όφελος για να προχωρήσει ένα Μέλος σε αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος.

Το θέμα ήταν “χαμηλά” στην ατζέντα. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με έναν-δυο παρόχους, ωστόσο το δυνητικό όφελος θα ήταν πολύ μικρό.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Με αφορμή τις ανεμογεννήτριες, τον Δεκέμβριο του 2020 ξεκίνησε συζήτηση με εταιρεία, που -μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων της- είναι και πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος.
Η συζήτηση έγινε σοβαρή όλο το α! τρίμηνο του 2021. Ζητήσαμε “κάτι που να αξίζει” αλλά και μια καινοτομία που έχει να κάνει με την προπληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ

Η σύγκριση τιμών σε μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ή σε ένα πρόγραμμα τηλεφωνίας (από αυτά που μας “προσφέρουν” ενοχλώντας το τηλέφωνό μας), περισσότερο μπερδεύει (επ’ ωφελεία του πωλητή) παρά διευκολύνει.
Εμείς, στην πρόταση της συγκεκριμένης εταιρείας “διυλίσαμε τον κώνωπα”, ώστε να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι κατανοητό για τον μέσο χρήστη.
Έτσι λοιπόν, βάσει αυτού συμπεραίνουμε ότι με την νέα δυνατότητα των Μελών, το όφελος για ένα “μεσαίο νοικοκυριό” μπορεί να είναι πάνω από 1.000€ κατ’ έτος.
Φυσικά, όλοι μας έχουμε δύο και περισσότερες παροχές ρεύματος…

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Το γεγονός ότι η εταιρεία έχει στα αντικείμενά της, τις ανεμογεννήτριες και την αποθήκευση ρεύματος, είναι δεδομένα που δημιουργούν προοπτική, τέτοια που η “παροχή ηλεκτρικού ρεύματος” μπορεί να είναι μόνο η αφορμή μιας βαθύτερης συνεργασίας, εφόσον οι συνθήκες είναι αυτές που επιθυμούμε…

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ...ΝΟΙΚΥΡΕΜΕΝΑ

Όλα αυτά (εταιρεία, κόστη, αναλυτική σύγκριση τιμών, αίτημα συμμετοχής κλπ) θα τα βρείτε εύκολα και σε μόνιμη βάση, αφού δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό “micro site” μέσα στο afo.gr με το δικό του menu, ώστε να έχετε συγκεντρωμένα, όλα τα δεδομένα…
MENU

Παράλληλα, φροντίσαμε η διαδικασία αλλαγής παρόχου να είναι απλή: Δεν απαιτούνται πάνω από 10 λεπτά ενασχόλησης:
1. Υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας μέσα από το afo.gr
2. Η εταιρεία θα επικοινωνήσει για συμπληρωματικά στοιχεία

ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΡΟΧΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ

Η είσοδός μας στο micro site:
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όλες οι δυνατότητες οφέλους των Μελών, σε ειδικό menu, μόνιμα στην κεντρική σελίδα:
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Back to top button