17/6/2020: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΛΩΝΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ: Επιβεβαιώνεται η προ εβδομάδων αναφορά μας, για τον χρόνο εξόφλησης του Απριλίου.

ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ: Μια πρώτη εικόνα του πλαισίου δανειοδότησης, παρουσιάσαμε στο θέμα της 15/6/2020.
Σε εκκρεμότητα έμειναν κάποιες λεπτομέρειες, μερικές εκ των οποίων δημοσιοποιούμε σήμερα...

ΤΡΑΚΤΕΡ: Όπως γνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι, στα δύο από τα τέσσερα διαθέσιμα μοντέλα, η διαθεσιμότητα ήταν πολύ μικρή για αυτό τηρήσαμε μία συγκεκριμένη διαδικασία που είχε σαν αφετηρία την ημερομηνία δέσμευσης του κάθε Μέλους, για το συγκεκριμένο εγχείρημα....

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ: Στο α! δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένεται να δημοσιοποιούν από τον ΔΕΔΔΗΕ τα πρώτα ονόματα που έλαβαν όρους σύνδεσης, ενώ κάποιοι εξ' αυτών ήδη υλοποίησαν το έργο.
Σε επόμενο θέμα θα παρουσιάσουμε ένα ενδεικτικό κοστολόγιο υλοποίησης φ/β 500KW, μέσω του οποίου επιβεβαιώνεται η "επίσημη θέση" του Συνδέσμου (παρουσιάστηκε και στην Γενική Συνέλευση της 11/1/2020), περί κοστολογίου κοντά στις 250.000€.
Θα λέγαμε μάλιστα ότι η τελευταία πτωτική τάση τιμής...

Η αναμενόμενη μέγιστη διάρκεια δανείου (για τα Μέλη) τα 14 έτη (αναφέρουμε σχετικά), δημιουργεί ακόμη καλύτερες συνθήκες σε όσους ανάγκη ρευστότητας στα επόμενα έτη.
Έτσι, σε επικείμενο θέμα για το "αγροτικό φωτοβολταϊκό 2020", θα παρουσιάσουμε 2-3 ενδεικτικούς πίνακες, που θα δείχνουν τα "κέρδη προ φόρων", ανά περίπτωση.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 η πρόσβαση σε συγκεκριμένα θέματα του afo.gr παρέχεται μόνο στα premium Μέλη.

ΜΕΛΟΣ AFO.GR

Εάν είστε Μέλος και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, κάντε είσοδο με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη σας δόθηκαν.

ΑΡΧΕΙΟ AFO.GR
-

Back to top button