20/1/2023: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ότι τρέχει στα μέσα Ιανουαρίου….

ΔΑΠΕΕΠΕντός των επόμενων ωρών ο ΔΑΠΕΕΠ εξοφλεί την παραγωγή του μηνός Δεκεμβρίου 2022.
Στο 1o δεκαήμερο του Φλεβάρη θα πρέπει να γίνει η επιστροφή “πλεονάσματος” στον ΔΑΠΕΕΠ, για να φ/β άνω των 400kW (Διαβάστε περισσότερα).

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Σε λιγότερο από μια εβδομάδα, διατέθηκε το 100% των δωματίων που δέσμευσε ο Σύνδεσμος για την 10η Γενική Συνέλευση στα Ιωάννινα, στις 25/2/2023.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΕίναι σε διαθεσιμότητα τα τελευταία 8 δωμάτια για διαμονή μόνο την Παρασκευή 24/2 ή για Πέμπτη + Παρασκευή 24/2, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα διατεθούν μέχρι την Τετάρτη 25/1.
Η αρχική δέσμευση του Συνδέσμου ήταν για 120 δωμάτια 2ήμερης διαμονής και 10 για διαμονή στις 24/2/23
Περισσότερα για την ροή διαθεσιμότητας, είναι εδώ.

600
Θεωρείται δεδομένο ότι στην κεντρική αίθουσα, το μεσημέρι της 25/2 θα υπάρχουν πάνω από 600 Μέλη, γεγονός που θα δώσει υπόσταση και σε αυτή μας την εκδήλωση….

ΓΕΥΜΑ
Στο γεύμα που θα ακολουθήσει της κεντρικής εκδήλωσης (25/2) θα γίνουν και οι σχετικές κληρώσεις της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Για Μέλη που θα βρίσκονται στην εκδήλωση, μπορούν να φέρουν δείγματα από τυποποιημένα προϊόντα που διαθέτουν ως παραγωγοί, ώστε να δημιουργηθεί ένα μίνι εκθετήριο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ
Μεταξύ 24/1 και 26/1 θα ανακοινώσουμε παροχές και κόστη, στο θέμα της τηλεφωνίας.
Δεδομένου ότι το όριο των 500 Μελών που θα ενταχθούν, αναμένεται να εξαντληθεί μέχρι το καλοκαίρι, θα χρησιμοποιήσουμε -όπως πάντα- την σχετική φόρμα υποβολής αιτήματος, ώστε να τηρηθεί “μια σειρά”.
MOBILE
ΠΑΤΑΓΟΣ
Τα δεδομένα (παροχές και τιμολόγηση) που θα δείτε σε λίγες μέρες, θα είναι τέτοια που θα προκαλέσουν πάταγο και θα δώσουν γι ακόμα μια φορά την εικόνα του πλεονεκτήματος να είναι κάποιος Μέλος του Συνδέσμου.

FORDFORD
Περί το τέλος Ιανουαρίου αναμένουμε τα τιμολογιακά δεδομένα της Ford καθώς και το ποσοστό έκπτωσης για τα Μέλη του Συνδέσμου.

ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΟΠ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ Φ/Β
Όπως διαβάζουμε στο energypress:
Απομακρύνεται η επανέναρξη υποδοχής από τον ΔΕΔΔΗΕ αιτήσεων σύνδεσης από ανεξάρτητους παραγωγούς (δηλαδή για μικρομεσαία φωτοβολταϊκά που θα πωλούν την παραγωγή τους στο δίκτυο), καθώς θα συνεχιστεί επʼ αόριστον το υφιστάμενο «πάγωμα», ώστε μόνο νέα συστήματα net-metering ή virtual net-metering να μπορούν να αιτηθούν για χωρητικότητα στο δίκτυο διανομής.

ΠΟΛΥΓΩΝΑ
Η διαδικασία καταχώρησης Πολυγώνου, είναι εξέλιξη.
Μην μας ξεγελά η καταληκτική προθεσμία, αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τον χρόνο που απαιτεί η διαδικασία.
Περισσότερα εδώ.

ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΟΥ ΕΞΙΧΝΙΑΖΟΝΤΑΙ
Η συντριπτική πλειοψηφία των κλοπών που γίνονται σε φ/β, φαίνεται ότι εξιχνιάζονται από τις αστυνομικές αρχές.
Ο συναγερμός και οι κάμερες, παίζουν σημαντικό ρόλο.
Χαρακτηριστικό το απόσπασμα από την ειδησεογραφία:ΚΛΟΠΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button