ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ -VIDEO

Το πρώτο ρεπορτάζ του afo.gr από την 8η Γενική Συνέλευση
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Με εντυπωσιακή προσέλευση που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/1 η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου στην Καλαμπάκα.
Οι παρευρισκόμενοι ξεπέρασαν τους 750800 και οι εικόνες που θα “ξετυλιχθούν” τις επόμενες ημέρες (μέσα και έξω από την αίθουσα), θα πιστοποιήσουν όλα τα παραπάνω. Παράλληλα, η εκδήλωση διατήρησε όλα τα χαρακτηριστικά της μυσταγωγίας, που είχαν και οι προηγούμενες εκδηλώσεις.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Τις επόμενες ημέρες με απανωτά ρεπορτάζ, θα δούμε τις σημαντικές τοποθετήσεις των ομιλητών της εκδήλωσης καθώς και το “περιστατικό” που σχολιάστηκε δυσμενώς από εκατοντάδες Μέλη (συμπεριλαμβανομένων και αυτών του Νομού Τρικάλων) και αφορά τις τοποθετήσεις για την προτεραιότητα εξέτασης φακέλων των αγροτικών φωτοβολταϊκών (αυτών της πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας και όχι της αυτοκατανάλωσης που είναι δεδομένη), για το οποίο -όπως θυμόμαστε άπαντες- ο Πρόεδρος Κώστας Σπανούλης εκφράζοντας την θέση του Συνδέσμου, απευθυνόμενος προς τον Υπ. Ενέργειας στην Επ. Εμπορίου, δήλωσε:
– “Κύριε Υπουργέ, απαιτούμε την προτεραιότητα των αγροτικών φωτοβολταϊκών (σημ:  αυτών της πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας και όχι της αυτοκατανάλωσης που είναι δεδομένη), διότι ο αγροτικός εξηλεκτρισμός προέκυψε και με χρήματα των αγροτών…”
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝΑΒΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥhttps://premium.afo.gr/2020/01/13/skrekas11012020/
Back to top button