Krannich Solar: Παραδόσεις 105 MWp φ/β πάνελ LUXOR (1ο Εξάμηνο 2020)

Η Krannich Solar, Γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 25 ετών στη χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και το δίκτυο συνεργατών της στην Ελλάδα και την Κύπρο σχετικά με τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα συμφωνηθέντων παραδόσεων κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους.

Πιο συγκεκριμένα, η Krannich Solar βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της και μιας μακράς λίστας κορυφαίων επενδυτών, συνεχίζει να επιτυγχάνει εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου της στην τοπική αγορά ηλιακής ενέργειας και οι συνολικές παραδόσεις φωτοβολταϊκών πάνελ LUXOR θα ξεπεράσουν τα 105 MWp κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου.

Με απόλυτο σεβασμό στους αναγνώστες του παρόντος δελτίου τύπου, η Krannich Solar δύναται να αποστείλει την αναλυτική λίστα των έργων με πλήρη στοιχεία, ώστε να παρέχει τεκμηριωμένη ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Η εγγύηση που παρέχει το όνομα της Krannich Solar σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία των φωτοβολταϊκών πάνελ LUXOR αποτέλεσαν θεμέλιο λίθο και εχέγγυο της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των εγκαταστατών, των επενδυτών και των δύο κορυφαίων Γερμανικών εταιρειών.
Η Krannich Solar και η LUXOR Solar GmbH πρωτοστατούν στις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου από το 2007, επιτυγχάνοντας την προμήθεια φωτοβολταϊκών συλλεκτών LUXOR συνολικής ισχύος άνω των 450MWp μέσω του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της Krannich Solar.
Η Krannich Solar αποτελεί εξουσιοδοτημένο διανομέα των προϊόντων LUXOR στην Ελληνική επικράτεια, την Κύπρο και τα Βαλκάνια με εγγυημένο απόθεμα εμπορευμάτων άνω των 30MWp στις κεντρικές αποθήκες στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και δύναται να καλύψει τις άμεσες ανάγκες των συνεργατών της.
Σχετικά με την Krannich Solar:
Η Krannich Solar με τη δυναμική της παρουσία από το 1995 στην παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας, συμβάλλει ενεργά στην προώθηση της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους που παρέχουν επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα και οι άριστα οργανωμένες αποθήκες, καθιστούν την Krannich Solar ιδανικό και αξιόπιστο προμηθευτή για κάθε επαγγελματία.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ίδρυση 24 υποκαταστημάτων σε 18 χώρες όπου σήμερα απασχολούνται περισσότερα από 450 έμπειρα στελέχη.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς, με την Krannich Solar να κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας προμηθεύσει το παγκόσμιο δίκτυο διανομής της με φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω των 5GWp.

KRANNICHΣτις 29/1/2019 ανακοινώθηκε η συνεργασία του Συνδέσμου με την Krannich για την αγορά από τα Μέλη διαφόρων υλικών και ανταλλακτικών για το φωτοβολταϊκό.
Ενδεικτικά: Φωτοβολταϊκά πάνελ, Inverter, Βάσεις στήριξης, Μετατροπείς ρεύματος, Συστήματα επικοινωνίας, Καλώδια και ακροδέκτες, Βελτιστοποιητές ισχύος.
Στην πορεία, διαπιστώθηκε εν τοις πράγμασι (με αγορές που πραγματοποίησαν τα Μέλη) ότι οι οικονομικές διαφορές σε σχέση με την προγενέστερη κατάσταση έφταναν στο 32%
Η συνεργασία έχει πολύ μεγάλη σημασία για την δημιουργία των νέων φωτοβολταϊκών (2020-2025), αφού η προμήθεια των Μελών μπορεί να γίνει απ’ ευθείας -μέσω της συμφωνίας του Συνδέσμουχωρίς να μεσολαβήσει εμπορικό κέρδος άλλων, σε βάρος των Μελών. (Δείτε περισσότερα)
Back to top button