ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ: ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΜΕΣ …ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Η ομαδική αγορά υλικών-ανταλλακτικών των μελών για το φωτοβολταϊκό τους, ήταν ένα αίτημα των Μελών που υφίσταται εδώ και πολλούς μήνες.ΥΛΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ
Η σχετική ανακοίνωση στη Γενική Συνέλευση της 19/1/2019 ολοκληρώνει μια διαβούλευση αρκετών μηνών.
Το αποτέλεσμα αυτής, είναι να επιτευχθούν πολύ καλές τιμές για αντικείμενα απαραίτητα στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας: Inverter, Φωτοβολταϊκά πάνελ κλπ.ΦΩΤΟΒΟΛΛΤΑΪΚΑ ΠΑΝΕΛ

Αυτό που ξεκινάει από σήμερα είναι η δημιουργία της Βάσης Δεδομένων των Μελών που θα τους ενδιέφερε άμεση η μελλοντική αγορά μέσω της διαδικασίας.
Για την ένταξη των Μελών στη διαδικασία, δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση δέσμευσης ή επιπλέον οικονομικής συμμετοχής, πέραν της οικονομικής τακτοποίησης ως Μέλους για το τρέχον έτος.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ    ΟΣΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ
Επειδή οι ομαδικές διαδικασίες και αγορές που τρέχει ο Σύνδεσμος είναι αρκετές (Αναχρηματοδότηση, Αγορά Υλικών, Τρακτέρ, Αγροτικό Αυτοκίνητο, Ασφάλιση κλπ), η πρόσβαση σε κάθε δράση είναι εύκολη μέσα από το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (φωτογραφία αριστερά).
Εκεί, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί το κάθε Μέλος να έχει πρόσβαση σε οτιδήποτε τρέχει, χωρίς να χρειαστεί χρονοβόρα “αναζήτηση” σε παλαιότερα άρθρα.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ
Η διαδικασία και η φόρμα συμμετοχής, περιλαμβάνονται απλά και κατανοητά, σε ειδική σελίδα που δημιουργήσαμε: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Back to top button