ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
Κι όμως, να που ήρθε η ώρα να αναδειχθεί και ο “αγώνας από τον καναπέ”.
Είναι όμως τέτοια η κατάσταση στη χώρα, όπου στη συγκεκριμένη συγκυρία, αυτός ο αγώνας (ο αγώνας του καναπέ) έχει την αξία του. Άλλωστε, αναφερόμαστε σε αγρότες όπου ο “καναπές των διαπιστώσεων” έχει ημερομηνία λήξεως. Αναφερόμαστε σε αγρότες που έχουν αποδείξει τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης τους και την παρουσία τους στο πεζοδρόμιο.

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Ούτε το 10% των αντιδράσεων που εισπράξαμε δεν γίνεται να καταχωρήσουμε. Θα έπρεπε να κάνουμε πολλές ώρες copy-paste για να καταχωρήσουμε τα εκατοντάδες μηνύματα που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων, εστιάζει στο οφθαλμοφανές:
Η πολιτεία το 2019 ενέταξε τους αγρότες στον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας και τον Μάρτιο του 2020 ουσιαστικά τους απεντάσσει, δίνοντας την άπλετη δυνατότητα στους ντόπιους και ξένους κεφαλαιούχους να αλώσουν τα δίκτυα και να αυξήσουν το …μεροκάματό τους!

FACEBOOK

Ένα μικρό δείγμα από μηνύματα στο facebook:
FACEBOOK
FACEBOOK

ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ

Από κάποια στιγμή της ημέρας ζητήσαμε από Μέλη που καλούσαν απανωτά το τηλεφωνικό μας κέντρο να αποδεχτούν ηχογράφηση της συνομιλίας  ώστε να μεταφέρουμε τα συναισθήματά τους, μετά την Υπουργική Απόφαση της 20/3 που εξοστρακίζει τον αγροτικό κόσμο από την παραγωγή ενέργειας, αφήνοντας άπλετο χώρο στους τσιφλικάδες της ενέργειας:

ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑΔΕΚΑ ΚΟΥΒΑΔΕΣΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑNET METERINGΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ
Back to top button