19/9/2023: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Όσα τρέχουν στο τελευταίο 10ήμερο του Σεπτέμβρη

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Έως και 6 μήνες αναμένεται -ανά περίπτωση- να βρίσκονται εκτός λειτουργίας τα Θεσσαλικά φ/β που χτυπήθηκαν από το φαινόμενο Ντάνιελ της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου 2023.
Σημειώνουμε ότι από την αρχική εικόνα των “80 φ/β” που αναφέραμε στις 11/9 ως ενδεικτικό σύνολο καταστροφών, το νούμερο τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι θα είναι τριπλάσιο.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Τις επόμενες μέρες θα καταχωρήσουμε μια φόρμα, που θα αφορά την προμήθεια εξοπλισμού προς επανεγκατάσταση, ώστε να επιτευχθεί ένα καλύτερο κοστολόγιο, αλλά -πολύ βασικό- να μην υπάρξει έλλειμμα και -εκ νέου- καθυστερήσεις.
Θα το δούμε πιο αναλυτικά σε λίγες μέρες…

fidiaΦΙΔΙΑ
Είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στις φωτογραφίες που μας στέλνουν πληγέντα Μέλη, είναι και κάποιες με …ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Όπως, αυτή με το φίδι (δεξιά με click μεγαλώνει η φωτό), που βρήκε παραγωγός μέσα στον οικίσκο του φωτοβολταϊκού.

ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Σε άλλη φωτογραφία (αριστερά, με click μεγαλώνει), η CNNορμή του νερού κατάφερε να αναποδογυρίσει μια πλατφόρμα τρακτέρ, ενώ στο βάθος ένα φωτοβολταϊκό έχει υποστεί κι αυτό την καταστροφή.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Ανάλογες ενδεικτικές εικόνες & video καταχωρήσαμε στις 11/9/2023 και 13/9/2023.
Κάποια πλάνα μάλιστα, έπαιξαν και σε τηλεοπτικούς σταθμούς Πανελλήνιας εμβέλειας ή και …παγκόσμιας εμβέλειας όπως για παράδειγμα η καταχώρηση του (Ελληνικού) CNN (φωτό δεξιά) την οποία ολόκληρη θα δείτε εδώ.

DANIEL

ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
Εκτός από τις ενδεικτικές αναφορές των Μ.Μ.Ε. στις καταστροφές, που καταχωρήσαμε την Κυριακή 17/9 (είναι εδώ), ολοσέλιδο θέμα καταχώρησε και η εφημερίδα “Αυγή της Κυριακής“.
Με click πάνω της η φωτογραφία (δεξιά) μεγαλώνει…

ΔΑΠΕΕΠΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ Φ/Β
Την Πέμπτη ή Παρασκευή 22/9 αναμένεται η εξόφληση του Αυγούστου, ενώ τις επόμενες ώρες θα εκδοθεί το ενημερωτικό σημείωμα από τον ΔΑΠΕΕΠ

ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΓΙΝΕ …ΒΙΔΕΣ
Οργισμένος μας τηλεφώνησε Μέλος του Συνδέσμου και μας κατήγγειλε την αγορά εισαγόμενου μεταχειρισμένου τρακτέρ από γνωστή Ελληνική εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας , το οποίο …δεν δούλεψε ούτε ώρα.
Ήδη το video κυκλοφορεί αυτούσιο στα social media. Εμείς απλά το επεξεργαστήκαμε βάζοντας ένα …”μπιπ” στο όνομα της εταιρείας….

ΔΟΜΟΚΟΣ
Τις καταστροφές στην Θεσσαλία, τις είδε ολόκληρη η υφήλιος.
Μικρότερες σε γεωγραφικό εύρος αλλά τεράστιες, προκλήθηκαν σε 4 χωριά (Νέου Μοναστήρι, Αγραπιδιά, Σοφιάδα και Βαρδαλή) της περιοχής Δομοκού.
Τα χωράφια γέμισαν με τεράστιες πέτρες από τα βουνά της περιοχής.
Το video από τον Σκαι

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button