ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ: ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσιεύθηκαν οι λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο πρόγρ. Σχεδίων Βελτίωσης

Δημοσιεύθηκαν στην ενότητα των διαβουλεύσεων του ΥΠΑΑΤ η απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Γ. Στύλιου και οι λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης (Δράσης 4.1.5 «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων»).
Όπως αναφέρει η ΥΑ με βάση την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης του 2022, η γεωργική εκμετάλλευση πρέπει να έχει ελάχιστο μέγεθος παραγωγικής δυναμικότητας (εκφρασμένη ως τυπική απόδοση) μεγαλύτερο ή ίσο των: 1) Δώδεκα χιλιάδων ευρώ την ηπειρωτική χώρα, την Κρήτη και την Εύβοια. 2) Οκτώ χιλιάδων ευρώ για όλα τα νησιά της Χώρας πλην Κρήτης και Εύβοιας και 3) Οκτώ χιλιάδων ευρώ για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις που αξιοποιούν τουλάχιστον 109 κυψέλες.

Διαβάστε ΕΔΩ την ΥΑ για τη δράση 4.1.5

Στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ δημοσιεύονται παραρτήματα με το περιεχόμενο του προγράμματος που αφορά μεταξύ άλλων την επιλογή ελκυστήρα, την ανώτατη επιλέξιμη δαπάνη και τη βαθμολογία των υποψήφιων δικαιούχων. Διαβάστε αναλυτικά τα αποσπάσματα που αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα διαβουλεύσεων του ΥΠΑΑΤ (σσ ξεκινούν μετά τα μισά της σελίδας – Παράρτημα 3 – Μεθοδολογία Εκλογής Ελκυστήρα).

Διαβάσαμε το θέμα στην “Ύπαιθρο Χώρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button