ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΓΑΛΑΝΟ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ
Θα μπορούσε το παρών θέμα να είναι και ένα γενικότερο αφιέρωμα στον κ. Χρ. Γαλανό, ο οποίος είναι “άτυπο Μέλος” από το ξεκίνημά του Συνδέσμου και επίσημο από το 2015, που προστέθηκε και το τμήμα των Supported.
Όμως, το σημερινό μας θέμα είναι πιο χρηστικό, αφού την Κυριακή 17/1/2021 θα του υποβάλουμε 15 “σκληρές λογιστικές ερωτήσεις” και θα περιμένουμε τις απαντήσεις του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο αγαπητός Χρήστος προερχόμενος από οικογένεια βιοπαλαιστών αγροτών της Βοιωτία, διατηρεί μεγάλο λογιστικό γραφείο στη Λιβαδειά, είναι καθηγητής σε Πανεπιστήμιο της Αττικής, αλλά το σημαντικότερο είναι η πολύπλευρη επιχειρηματική του ανάπτυξη σε διάφορους τομείς τα τελευταία 10 χρόνια. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα φωτοβολταϊκά πάρκα.
Άρα, δεν έχει μόνο την “λογιστική ματιά” σκόπευσης των δεδομένων, αλλά και την επιχειρηματική.

Ο Σύνδεσμος του οφείλει πάρα πολλά, αφού από την πρώτη ώρα (2013) προσέτρεξε να μας συμπαρασταθεί  σε πράγματα που αφορούν τον τομέα του και όχι μόνο.
Θυμόμαστε -για παράδειγμα- το ερώτημα που …συντάραξε τον πλανήτη το 2015:
– Με ποιον συντελεστή θα φορολογηθούν τα αγροτικά φωτοβολταϊκά;

To video από την παρουσία του κ. Γαλανού σε συγκέντρωση του Συνδέσμου στη Λιβαδειά το 2016:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ κ. ΓΑΛΑΝΟ

Τα πρόσφατα ερωτήματα σχετικά με το σημείωμα ΔΑΠΕΕΠ του Δεκεμβρίου, μας έδωσαν την ιδέα να συλλέξουμε λογιστικά ερωτήματα και να τα υποβάλουμε στον κ. Γαλανό.

Άρα, περιμένουμε τα ερωτήματά σας μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 17/1/2020 ώστε να λάβουμε έγκυρες απαντήσεις..
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ (VIDEO)
christos galanos

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:
Τα ρεπορτάζ του afo.gr δεν διακόπτονται “Κυριακές και εορτές”, όπως έχετε αντιληφθεί 8 χρόνια τώρα…
Για να μην πούμε ότι …είναι και τα καλύτερα!
ΔΙΟΝ TV

2 Comments

  1. Χρηστο καλημερα Πραγματικα εισαι καθηγητης λογιστικης Μια ερωτηση εχω Με συμφερει ενω ειμαι συνταξιουχος του δημοσιου το 500αρι η να κρυψω 400αρι σε αγροτη που κατεχει ηδη αδεια 100ΚW Και μια δευτερη ερωτηση Αν αγροτης με 100αρι φτιαξει και 500αρι εμπορικο θα επηρεαστει η τιμη 0,414 του αγροτικου 100αριου;Ευχαριστω πολυ΄΄//

    1. Καλησπέρα η ερώτηση μου είναι σχετική με το τέλος επιτηδεύματος,θα επιστραφεί ή όχι?. Είχε ειπωθεί ότι θα αφαιρεθεί απο τις τελευταίες δόσεις,το δικό μου είναι 1250€, ευχαριστώ.

Back to top button