ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/10/2019 Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Εκδικάζεται την Πέμπτη 10/10 στην Αθήνα, η μήνυση που υπέβαλε ο Κώστας Σπανούλης κατά του αστυνομικού οργάνου που προχώρησε σε αναίτια επίθεση εναντίον του, στο αγροτικό συλλαλητήριο της 19ης Νοεμβρίου 2015
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Τον Νοέμβριο του 2015 πραγματοποιήθηκε μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Αθήνα, ενάντια στο ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.
Η συμμετοχή των Μελών του Συνδέσμου ήταν πολύ μεγάλη, αφού γι αυτό το σκοπό ναυλώθηκαν 4 πούλμαν, ενώ εκατοντάδες Μέλη προσήλθαν με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.
ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
Μέσα στην πλ. Συντάγματος και ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαμαρτυρία, ο Κώστας Σπανούλης βρέθηκε κοντά σε περιστατικό όπου αστυνομικοί ξυλοκοπούσαν μαζικά (!) έναν αγρότη.
Απευθύνθηκε προς τους αστυνομικούς με τη φράση “φτάνει, μην τον χτυπάτε άλλο…” και ένας εξ αυτών άδειασε το “πιστόλι” με τα χημικά πάνω του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΑξιοσημείωτο, ότι μετά το συλλαλητήριο ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη με τον (τότε) Υπ. Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη, όπου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου -παρά το περιστατικό- κατάφερε να δώσει το παρών.
ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ
Back to top button