ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ

Στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής εκπροσωπήθηκε ο Σύνδεσμος με 4 Μέλη της Διοίκησης στη συζήτηση της 5/3/2019 που αφορά το νομοσχέδιο για τις Α.Π.Ε.

Στο Κοινοβούλιο βρέθηκαν οι Κώστας Σπανούλης, Κώστας Γιωτάκος, Δημήτρης Σχινάς και Δημήτρης Δημογιάννης.ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Στο video, απόσπασμα από την δευτερολογία του κ. Σπανούλη, ενώ την Παρασκευή 8/3 θα υπάρχει διαθέσιμο video από τις σημαντικότερες στιγμές της συζήτησης.

    ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φαίνεται, ότι μετά την παρέμβαση του Συνδέσμου θα ενσωματωθεί η κατηγορία “αγροτικά φωτοβολταϊκά” στο Νομοσχέδιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ AFO.GR

4 Comments

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΑΦΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ 100 ΚΑΙ Η ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΕΩΣ 500ΚΒ Η 400 ΚΒ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΧΥΜΑΤΙΣΤΗ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΝΕΟ ΧΩΡΑΦΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΑΦΙ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ , ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ?

  2. Επίσης πολύ σημαντικό είναι και το ζήτημα της Γης Υψηλής Παραγωγικότητας να ξαναγυρίσει στον περιορισμό του 1% όπως ήταν παλιότερα κι όχι να απαγορεύεται η εγκατάσταση όπως σήμερα.Όλοι οι φορείς το ζητάνε αυτό,κι εμείς οι αγρότες έχουμε κι ένα λόγο παραπάνω.

  3. Ψάχνω να βρω απάντηση σε προηγούμενα άρθρα αλλά δεν μπόρεσα.

    Ο σύνδεσμος κάνει αγώνα για να δημιουργηθεί μια κατηγορία αγροτική στα νέα φωτοβολταικά που εγκαθίστανται.

    Αυτό, αφορά κι εμάς που ήδη έχουμε αγροτικό φωτοβολταικό σταθμό;

    Σύμφωνα με τα όσα ίσχυαν έως τώρα,στα 100 KW ,άν προσθέσουμε κι άλλο πάρκο στο ΑΦΜ μας,ξεπερνάμε το όριο των 100 KW που θέτει όριο ο νόμος για να μπορούμε να είμαστε στην κατηγορία <> οπότε πηγαίνουμε στην κοινή κατηγορία.

    Θα αλλάξει ο νόμος αυτός για να περιλάβει όρια Ισχύος μεγαλύτερα των 100 Kw;

Back to top button