ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/2: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ο απόηχος των εξαιρετικών εντυπώσεων από την Γενική Συνέλευση της 19/1 κράτησε μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Γενάρη, ιδιαίτερα στις επαφές που είχαν άνθρωποι της Διοίκησης με άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙΝΕΑ ΜΕΛΗ
Δεκάδες ήταν οι νέες εγγραφές Μελών τον Ιανουάριο. Εάν στις εγγραφές του νέου έτους προσθέσουμε και τις εγγραφές που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο του 2018 (όπου προέκυψε η απόφαση του Δ.Σ. για βατή οικονομική προσαρμογή και εγκρίθηκε από την πρόσφατη Γ.Σ.) τότε τα νέα Μέλη κοντεύουν τα 400.
Ουσιαστικά δηλαδή, αυτή την ώρα ο Π.Σ.Α.Φ. κοντεύει τα 1.900 Μέλη, αριθμός που -εκ των συνθηκών- φτάνει στο ταβάνι του, με την προοπτική της νέας …αριθμητικής αναβάθμισης να μετατίθεται εφόσον όταν δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας νέου, βιώσιμου αγροτικού φωτοβολταϊκού.

ΜΗΝΥΜΑ …ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ
Θα πρέπει -με την ευκαιρία- να αναφέρουμε κάτι που αφορά κυρίως τα νέα Μέλη:
Ο Σύνδεσμος δεν λειτουργεί με το …τηλέφωνο. Το τηλέφωνο είναι, για όταν θα πάρει μια φωτιά κάπου. Να την …πυροσβέσουμε.
Ερωτήσεις του τύπου: «Πως θα στείλω το τιμολόγιο…», «Αν πρέπει να πάρω απαλλαγή απ’ τον ΟΑΕΕ…», «Τι θα γίνει άμα το Επιμελητήριο στείλει τα χρέη μου στην εφορία…» κλπ έχουν απαντηθεί εδώ και μήνες/χρόνια.
Δεν θα ξαναγυρίσουμε στα ίδια. Όλες οι απαντήσεις υπάρχουν στο site. Εξερευνήστε το…

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Χωρίς εκπρόσωπο θα είναι το τηλεφωνικό κέντρο (2222222830) σήμερα Παρασκευή και την Δευτέρα 4/1.
Ο καλύτερος, ασφαλέστερος και ταχύτερος τρόπος επικοινωνίας παραμένει το e-mail

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΤΟΥΣ 2019
Το εντυπωσιακό είναι, ότι άνω του 70% των Μελών έχει τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του προς τον Σύνδεσμο, μόλις στον 1o μήνα του έτους!
Η αριθμητική δεν αλλάζει τα ουσιαστικά δεδομένα, είτε η κίνηση γίνει τον Γενάρη, είτε τον Ιούνη, ωστόσο και αυτό είναι ένα μήνυμα.
Όλες οι πρόσφατες ανανεώσεις είναι εδώ.

ΥΛΙΚΑ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ
Εν τοις πράγμασι ικανοποιητικές είναι οι τιμές που έλαβαν τα πρώτα Μέλη που χρειάστηκαν υλικά για την μονάδα τους, μετά την συμφωνία που έκανε ο Σύνδεσμος με μεγάλη εταιρία εισαγωγής.
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΌπως ειπώθηκε και στη Γενική Συνέλευση, σε κάποια εγχειρήματα η Διοίκηση πληροφορείται το τελικό όφελος από τα ίδια τα Μέλη και δεν είναι …αυτή που το διακηρύσει!

   ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ;
Επειδή τα εγχειρήματα που τρέχουν είναι αρκετά, είναι εύκολο να “ξεμπερδευτεί” κάποιο Μέλος που αναζητά την ..άκρη σε κάποιο εγχείρημα. Στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  βρίσκεται το νήμα, διαθέσιμο και μετά από πολλούς μήνες.

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ Σ.Π.Ε.Φ.
Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Σ.Π.Ε.Φ. προσκλήθηκε ο Σύνδεσμος, ωστόσο το γεγονός ότι αυτή συνέπεσε με την εκλογική διαδικασία του συλλόγου κρίθηκε σκόπιμο -για ευνόητους λόγους- να μην παρευρεθεί κάποιος εκπρόσωπος αλλά να σταλεί επιστολή.
Συγχαρητήρια επιστολή στάλθηκε την Τρίτη 29/1  και στον κ. Λουμάκη Στέλιο καθώς και στο υπόλοιπο Δ.Σ. που συστάθηκε μετά την εκλογική διαδικασία.

     ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- η επικείμενη ανοικτή συγκέντρωση στο Αγρίνιο.
Σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γι αυτή την συγκέντρωση η οποία είναι η 2η που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος στην περιοχή μετά από αυτή του Νοεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Back to top button