Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΣ 19/1/2019

Δεδομένη θεωρείται η ναύλωση δύο (τουλάχιστον) πούλμαν για την μετάβαση στο Ναύπλιο, στις 18/1 για την Γ.Σ. της 19/1/2019 .
Έχουμε ήδη μια μεγάλη εικόνα των δηλώσεων συμμετοχής η οποία θα οριστικοποιηθεί στις 4/1/2019 οπότε και θα λήξουν οι δηλώσεις. Μετά τις 4/1/2019 η προσέλευση/διαμονή θα πρέπει να γίνει με πρωτοβουλία και διαχείριση των Μελών.

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ
Από την ανάλυση του τρόπου μετάβασης, προκύπτει ο κύριος όγκος που επιθυμούν μετάβαση με πούλμαν να είναι από την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.
Για να γίνει σαφές αυτό, αναφέρουμε ως παράδειγμα το εξής:
Από την περιοχή Αιτωλοακαρνανίας και Άρτας υπάρχουν δεκάδες κατοχυρώσεις διαμονής, αλλά ελάχιστες για πούλμαν. Είναι λογικό, αφού (για παράδειγμα) η απόσταση Αγρινίου-Ναυπλίου είναι 240 χλμ. Μια βατή απόσταση.
Αντίθετα, έχουμε Μέλη που θα μεταβούν (για παράδειγμα) από Έβρο, όπου θα πρέπει να διανύσουν μια απόσταση περίπου 300 χλμ για να φτάσουν στην Θεσσαλονίκη, όπου θα είναι η αφετηρία του 1ου πούλμαν.

ΔΥΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Φαίνεται λοιπόν σήμερα, ότι τα πούλμαν θα καλύψουν τις περιοχές που είναι κοντά στην Εθνική οδό ΘεσσαλονίκηςΑθηνών.
Τα πούλμαν αυτά θα “ανταμώσουν” στη Λαμία και το επόμενο βήμα θα είναι να διαχωρίσουμε σε ποιο από τα πούλμαν θα μπουν τα Μέλη από την Φθιώτιδα και τη Βοιωτία τα οποία είναι πολλά.

Για τις αφετηρίες και τις ώρες θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Με βάση τα παραπάνω, εφόσον υπάρχουν αλλαγές στις προθέσεις κάποιων Μελών σχετικά με την μετάβαση ή και την διαμονή, ενημερώστε μας ώστε να διαχειριστούμε έγκαιρα τα νέα δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Πλησιάζουν τον αριθμό 300, τα Μέλη που δήλωσαν συμμετοχή με διαμονή.
Το πρόγραμμα του τριημέρου της Γενική Συνέλευσης

Back to top button