ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ Α.Π.Ε.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Ανακοινώσεις σχετικά με την υποστήριξη της Κυβέρνησης στο κόστος ενέργειας των αγροτών εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός. Το σχετικό απόσπασμα:

«Η κυβέρνηση θα προνοεί έτσι ώστε να περιορίζει στο μέτρο του εφικτού τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο ενώ θα υπάρξει και θετική πρόνοια για τους αγρότες. Περισσότερες ανακοινώσεις θα κάνω στη συζήτηση του προϋπολογισμού το Σάββατο 18/12».
Ολόκληρη η δήλωση

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Είναι γεγονός ότι το κόστος ηλεκτρικού ρεύματος έχει ξεπεράσει πλέον κάθε “πήχη βιωσιμότητας” του αγρότη.
Είναι γεγονός ότι χιλιάδες στρέμματα “αλώθηκαν” από επενδυτές φωτοβολταϊκών και …προσχηματικές ενεργειακές κοινότητες, άρα για τα εναπομείναντα στρέμματα θα έχουμε αύξηση ενοικίου, λόγω της ζήτησης σε σχέση με την προσφορά.
Άρα, οι αγρότες προσδοκούν και αναμένουν ουσιαστικές πράξεις και όχι επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

Όπερ σημαίνει:
1. Γενναία ενίσχυση των αγροτικών καταναλώσεων ηλεκτρικού ρεύματος
2. Πλαίσιο με γενναία κίνητρα στους αγρότες για την δυνατότητα εγκατάστασης φ/β έως 400kW, όπως ακριβώς το ζητάει επισταμένα ο Σύνδεσμος επί μία διετία.
3. “Επιστροφή” των Δικτύων ΔΕΔΔΗΕ στους αγρότες, μετά την άλωση τους από τους μεγαλοκαρχαρίες της ενέργειας. Ζητούμε “επιστροφή”, όπως ακριβώς ζητείται από τη χώρα η επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα, αλλά …με πιο άμεσο αποτέλεσμα!

Back to top button