Η LARISSANET ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας larissanet για την εκδήλωση του Συνδέσμου στις 10/9/2021
LARISSANET

Στις εξελίξεις για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά, τις νέες συνεργασίες του ΠΣΑΘ με μεγάλες εταιρίες, τα αγροτικά δάνεια και την αγορά νέων αγροτικών μηχανημάτων εστίασαν ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών κ. Κώστας Σπανούλης και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου κ. Κώστας Γιωτάκος στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΘ που έγινε σε ξενοδοχείο στη Λεπτοκαρυά.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Σπανούλης ζήτησε από το βήμα της εκδήλωσης να δοθούν άλλα 20.000 φωτοβολταϊκά των 100kW σε αγρότες και παρουσίασε αναλυτικά τα συν για περιβάλλον και την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος για την παραμονή των νέων στην ελληνική περιφέρεια.

Στην εκδήλωση ο κ. Τζιουζέπε Αγριπερόνε, ο οποίος ήλθε ειδικά για τον Σύνδεσμο από την Ιταλία και εκπροσωπεί μεγάλη εταιρεία αγροτικών παρελκομένων, μίλησε για τη συνεργασία με τον ΠΣΑΘ. Την μετάφραση έκανε ο Θοδωρής Σδρούλιας.

Επίσης μίλησε και εκπρόσωπος του Συνδέσμου στην Ιταλία που είναι αρμόδιος για την αγορά τρακτέρ.

Ακολούθως μίλησαν οι κκ. Αλέξανδρος Πολυτάκης, από την τράπεζα Πειραιώς για τη συνεργασία της Τράπεζας με τον ΠΣΑΘ, ο κ. Γιώργος Κονταξής, της Shell, o οποίος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους μια πρόταση για τα καύσιμα με ειδική κάρτα και bonus, o κ. Σταύρος Τσιακαλάκης, εκπρόσωπος της εταιρείας εξοπλισμού φ/β Krannich για το κόστος των νέων φωτοβολταϊκών, αλλά και οι κκ. Μάρκος Κρασσάς και Γιώργος Πανέτας, εκπρόσωποι της εταιρείας κατασκευών φ/β Ether για το κατασκευαστικό μέρος των αγροτικών φωτοβολταϊκών.

Επίσης τοποθετήθηκε ο κ. Κώστας Σιάτος της Interamerican και εστίασε στο θέμα των ασφαλειών.

Τέλος σημαντική ήταν η τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε ο πρόεδρος του ΔΑΠΕΕΠ κ. Ιωάννης Γιαρέντης, ο οποίος αναφέρθηκε στις πληρωμές και τόνισε πως σήμερα Τρίτη 14/9 θα γίνουν οι πληρωμές για τον Ιούλιο.

Να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν αρκετά μέλη εστιάζοντας στα νέα φωτοβολταϊκά, τον τραπεζικό δανεισμό κ.ά.
Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Χρήστος Μπεχλιβάνος, εκδότης της εφημερίδας Larissanet.

Φωτογραφίες της ιστοσελίδας, από την εκδήλωση:
ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
πσαφ
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ
δσ πσαθ

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 10/9/2021

Back to top button