17/8/2020: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Διαβάστε στο premium afo όλα τα τελευταία νέα για τις πληρωμές στα φωτοβολταϊκά...
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Από τα λίγα Μέλη που έλαβαν όρους σύνδεσης έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικαστική διαδικασία (άδεια Μικρής Κλίμακας, χωροθέτηση κλπ), σε ένα εξ’ αυτών έχουν μπει συνεργεία, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η εγκατάσταση και σε 2o αγροτικό φ/β.

    ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
Παρακολουθούμε από κοντά τον τρόπο (και χρόνο) υλοποίησης αυτών των πρώτων 1520 εγκαταστάσεων, που αναμένεται (για τα περισσότερα) να ολοκληρωθούν στα μέσα Οκτωβρίου.

 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
Επειδή λαμβάνουμε μηνύματα από αγρότες ή ιδιώτες που (προφανώς) ενημερώνονται από Μέλη (που έχουν πρόσβαση στο premium afo), ξεκαθαρίζουμε ότι η δυνατότητα υλοποίησης που προσφέρει ο Σύνδεσμος, αφορά μόνο Μέλη.

ΤΗΛΕ-ΕΦΟΔΟΙ!
Παρά τη ραστώνη του Δεκαπενταύγουστου, ενδιαφέρον προκάλεσε η τηλε-συζήτηση που είχαμε με αρκετά Μέλη την τελευταία εβδομάδα.
Είναι γεγονός ότι αυτή η μικρή μειοψηφία των αγροτών που επέλεξε να εγκαταστήσει ένα μικρό φωτοβολταϊκό κατά τα έτη 20112013 αποτελείται από …ανθρώπους που ζουν γύρω μας! Δεν είναι …εξωγήινοι…!
Συμβαίνει μάλιστα, οι 9 στους 10 εξ αυτών να βιώνουν τις δυσκολίες που βιώνουν όλοι οι υπόλοιποι αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Χωρίς να σημαίνει ότι “ο ένας στους δέκα” που έχει κάνει άλλες επιλογές στη ζωή του και δεν πάει σε χωράφι ή μαντρί, οφείλει να απολογηθεί σε κάποιον.

 
    ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ;
Σε κάθε περίπτωση, αυτή η μικρή μειοψηφία των αγροτών (εκ των οποίων το 85% είναι Μέλη του Συνδέσμου)  όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει την μιζέρια ή (και) τον φθόνο.
Πιθανόν να έχουμε αντιδράσει πολύ λιγότερο από όσο θα έπρεπε, σε όλα αυτά που λέχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια…
Ή, το φαγητό δεν κρύωσε αρκετά,  ακόμα…
ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ
 ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ
Θα προκαλέσουμε δυο-τρεις ακόμα τηλε-εφόδους μέχρι “να βγει” ο Αύγουστος, αφού (όπως θα έχετε ενημερωθεί) αναμένεται ο Σεπτέμβριος.
Και ο Σεπτέμβριος αναμένεται πολύ θερμός…

PREMIUM AFO
Η πλήρης πρόσβαση στο συγκεκριμένο θέμα, είναι εφικτή από τα premium Μέλη.
Εάν έχετε τους κωδικούς πρόσβασης, εισέλθετε στο premium afo
Για να γίνετε Μέλος του Συνδέσμου πατήστε εδώ.
ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ AFO.GR:

 

Back to top button