ΠΡΕΒΕΖΑ: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκατοντάδες αγρότες με ιδιαίτερη προσήλωση, παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν την ενημερωτική εκδήλωση του Συνδέσμου, την Παρασκευή 19/4 στο Καναλάκι της Πρέβεζας.ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ήταν μια εκδήλωση η οποία αβίαστα, αβάδιστα και αβασάνιστα είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας μυσταγωγίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 70% της αίθουσα αποτελούνταν από αγρότες που κατά την προσέλευσή τους δεν ήταν Μέλη του Συνδέσμου, ωστόσο 106 από αυτούς προχώρησαν σε εγγραφή μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Από την διοίκηση παρευρέθηκαν οι: Κ. Σπανούλης, Δ. Δημογιάννης, Γ. Μαχάς, Κ. Γιωτάκος, Γ. Παππάς, Γρ. Τζαμαλής, ενώ στο πάνελ βρέθηκε και ο Θεόδωρος Γκρέκος που υποστήριξε οργανωτικά την εκδήλωση.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΡΕΚΟΣ

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣΠαρευρέθηκαν και μίλησαν ο δήμαρχος κ. Νάστος, ο πρ. Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δ. Μελάς και η πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου κ. Μυρτώ Λύκα.

Συνωστισμό -δυστυχώς- για μία ακόμα είχαμε και εκτός αιθούσης αφού υπολογίζεται ότι γύρω στα 100 άτομα δεν χώρεσαν στην αίθουσα και παρακολούθησαν την εκδήλωση από τις δύο εισόδους.

   ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Δεκάδες ήταν τα Μέλη που ταξίδεψαν για την εκδήλωση από την Αιτωλοακαρνανία και υπήρξε “απαίτηση” για την παρουσία της διοίκησης και στο Αγρίνιο.
Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου το Δ.Σ. θα παρευρεθεί σε γεύμα που θα γίνει στο Αγρίνιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ – VIDEO
Όσα έγιναν στην εκδήλωση της 19/4/2019 θα παρουσιαστούν με εκτενή video από το afo.gr την Δευτέρα 22/4/2019ΠΡΕΒΕΖΑ

Back to top button