17/11/2018: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Στην ημερομηνία που καταχωρήσαμε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ εδώ και ένα μήνα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές της παραγωγής Αυγούστου. Τα ποσά που ξεπερνούν τις 5.000€ θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα αργότερα.
Ο πίνακας με τις ημερομηνίες εμφανίζεται στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ με πρόσβαση στα premium Μέλη.

ΔΑΠΕΕΠ: ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Όπως είχαμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό στο afo.gr, την Παρασκευή εκδόθηκε το σημείωμα παραγωγής φωτοβολταϊκών, για τον μήνα Οκτώβριο.
Ήδη διαμορφώνεται και ο ενδεικτικός πίνακας παραγωγών, όπου μπορείτε να μας στείλετε και την δική σας.

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ
Συζήτηση με τρεις Ιταλικές εταιρίες για ομαδική αγορά παρελκομένων ξεκίνησε ο Σύνδεσμος, ενώ την Πέμπτη 15/11 στην ηλεκτρονική αλληλογραφία λάβαμε ενδιαφέρον και από μια Γερμανική με την οποία δεν υπήρξε κάποια προγενέστερη επαφή.
Παράλληλα, στην έκθεση της Μπολόνια ξεκίνησε συζήτηση και με εκπρόσωπο της Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδας.
Τις επόμενες ημέρες θα “ανιχνεύσουμε” το ενδιαφέρον των Μελών, μέσα από μια απλή φόρμα, ώστε να έχουμε την εξειδικευμένη εικόνα για το είδος των παρελκομένων.
Πάντως, λαμβάνοντας μια πρώτη απεικόνιση του ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται από Μέλη, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο, παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμα κι από τα τρακτέρ.



ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Την προφορική συμφωνία έλαβε ο Σύνδεσμος για την χρονική επέκταση της ομαδικής αγοράς αγροτικών αυτοκινήτων και για το έτος 2019.
Αναμένει και γραπτώς την επιβεβαίωση από το εξωτερικό, ώστε σε λίγες ημέρες να έχουμε την σχετική ανακοίνωση μέσα από το afo.gr.ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σε Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε εν πλω κατά την επιστροφή από την Ιταλία, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η Ετήσια Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, στα μέσα Ιανουαρίου, ενώ η αμέσως επόμενη εκδήλωση θα γίνει στο Αγρίνιο, τον Φεβρουάριο.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Back to top button