12/10: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ
Ελάχιστες μονάδες φωτοβολταϊκών απέμειναν για την ολοκλήρωση εξόφλησης του Ιουνίου. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝΣτις 17/10 αναμένεται η εκκίνηση του Ιουλίου, ενώ την αμέσως επόμενη εβδομάδα (που αρχίζει στις 22/10) θα εξοφληθούν τα τιμολόγια που ξεπερνούν το “πεντοχίλιαρο“, όπως ήδη καταγράψαμε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ενάμιση μήνα νωρίτερα αλλά και πιο εμφατικά σε σχετική αναφορά στις 25/9 (απόσπασμα κάτω)Α.Π.Ε.ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Αυτό που διαπιστώνεται τις τελευταίες 15 -τουλάχιστον- ημέρες είναι η άμεση καταχώρηση των ενημεροτήτων από τις υπηρεσίες του ΔΑΠΕΕΠ.
Οι καταχωρήσεις γίνονται ακόμα και σε 24 ώρες από την αποστολή του εγγράφου.
Φυσικά, ισχύει η προγενέστερη εκτίμησή μας, ότι στην εξόφληση της παραγωγής Ιουλίου μια μεγάλη μερίδα παραγωγών δεν θα πληρωθούν εξ’ αιτίας της λανθασμένης αποστολής των εγγράφων τους προς τον Διαχειριστή.

ΝΕΑ ΜΕΛΗΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
Δημιουργήσαμε μια Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τους παραγωγούς που δεν τα καταφέρνουν με την αποστολή mail, ώστε να λάβουν πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής.
Είναι γεγονός, ότι το τελευταίο διάστημα, εκδηλώνεται τεράστιο ενδιαφέρον στον συγκεκριμένο τομέα.
Δείτε τη φόρμα.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Ολοκληρώνονται χωρίς απρόβλεπτα εμπόδια τα διοργανωτικά της μετάβασης στην Ιταλία, στις αρχές Νοεμβρίου.
Τα Μέλη θα ταξιδέψουν σε (τουλάχιστον) 7 πόλεις: Ανκόνα, Μάντοβα, Μπολόνια, Βενετία, Σιένα, Πίζα και Φλωρεντία με συνολική διάρκεια  παραμονής στην γειτονική χώρα, την μία εβδομάδα (6 νύχτες).

Back to top button