ΣΥΡΙΖΑ: Η ατομική αναισθησία του κ. Μητσοτάκη δεν καλύπτεται
Επίθεση της Κουμουνδούρου στον πρωθυπουργό με αφορμή την βόλτα του στην
Πάρνηθα
-
Πάιατ: Η ομάδα εθνικής ασφάλειας που όρισε ο Μπάιντεν γνωρίζει καλά την Ελλάδα
Ο Αμερικανός πρέσβης δήλωσε βέβαιος ότι θα συνεχιστεί η πρόοδος στις
ελληνοαμερικανικές σχέσεις
Ερωτηθείς από τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Νίκο Μπακατσέλο, ποιο είναι κατά τη γνώμη του το μεγαλύτερο επίτευγμα της Ελλάδας και ποια η μεγαλύτερη πρόκληση κατά τη διάρκεια της θητείας του στη χώρα μας, ο Τζέφρι Πάιατ απάντησε: «Είχαμε μια παγκόσμια οικονομική κρίση σχεδόν άνευ προηγουμένου ως αποτέλεσμα της πανδημίας και κανείς δεν ανησύχησε ότι η Ελλάδα θα ήταν το ντόμινο που θα έριχνε ολόκληρο το ευρωπαϊκό σύστημα.

Αντιθέτως, η Ελλάδα έχει γίνει ένα μοντέλο καλής διακυβέρνησης, με ισχυρή αποδοτικότητα, ένα μοντέλο για άλλους Ευρωπαίους όσον αφορά στη διαχείριση της μεγάλης πρόκλησης που έχει παρουσιάσει η πανδημία».
Κατατέθηκε η τροπολογία για το πλαφόν στις τιμές των τεστ κορονοϊού
Στόχος η αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας
Όπως αναφέρεται: «Εφόσον εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού COVID-19, η έλλειψη του οποίου βεβαιώνεται με απόφαση του υπουργού Υγείας, και πάντως όχι πέραν της 28ης.
2.2021, απαγορεύεται η συνομολόγηση ή η λήψη περιουσιακών ωφελημάτων που αφορούν στην πώληση οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας που είναι απαραίτητο για την υγεία, τη διατροφή, τη διαβίωση, τη μετακίνηση και την ασφάλεια του καταναλωτή, ιδίως δε φαρμακευτικών προϊόντων, τεστ ανίχνευσης ιού ή οποιαδήποτε άλλου ισοδύναμου μέτρου, μέσων ατομικής προστασίας και προσωπικής υγιεινής, όπως χειρουργικών μασκών, αντισηπτικών υγρών και άλλων υλικών απολύμανσης, εφόσον τα ωφελήματα αυτά υπερβαίνουν την αξία της παροχής, τόσο ώστε το μικτό περιθώριο κέρδους να είναι μεγαλύτερο του αντίστοιχου περιθωρίου προ της 1ης Σεπτεμβρίου 2020, για τα ως άνω προϊόντα και υπηρεσίες».
Κοντοζαμάνης: Οι επόμενες μέρες είναι πάρα πολύ κρίσιμες
Το μήνυμα του ΓΓ του ΝΑΤΟ μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης των ΥΠΕΞ
της Συμμαχίας
Οπως δήλωσε ο υφυπουργός, «το νοσοκομείο έχει ανταποκριθεί πλήρως μέχρι στιγμής».
Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και στην τήρηση των μέτρων προστασίας από τους πολίτες.
«Προτεραιότητα είναι η προστασία του υγειονομικού προσωπικού διότι είναι αυτό που χρειαζόμαστε και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος.
Τηρώντας τα μέτρα προστατεύει και το υγειονομικό προσωπικό και όλους τους ανθρώπους που δίνουν μάχη στο νοσοκομείο, προκειμένου να βοηθήσουν τους ασθενείς».
Η παρέμβαση του ΥΠΕΞ στη Σύνοδο των ομολόγων του της Βορειοατλαντικής
Συμμαχίας
«Προωθεί ένα κανιβαλικό σύστημα εργασιακής ζούγκλας»
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τα θέματα της Συνόδου και για τη διμερή
συνεργασία
«Θα δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για να τα καταφέρουμε»
Close