4/12/2022: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΠΣΑΘ

premiumΣτην ενημερωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια Λάρισας πριν λίγες ημέρες με αφορμή τα "νέα δεδομένα" της Κ.Α.Π., τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν οι: Κώστας Σπανούλης, Γιώργος Ζιάμας και Γιώργος Μαχάς (φωτογραφία αριστερά), ενώ παρευρέθηκαν και αρκετά Μέλη.
Εκ μέρους της Κυβέρνησης τοποθετήθηκαν ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γεωργαντάς και ο Δημήτρης Παπαγιαννίδης, Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΟ 4.1.3 (NET METERING ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ)
Στο παρασκήνιο της παραπάνω εκδήλωσης, ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης μετέφερε στον πρόεδρο του ΠΣΑΘ την πρόθεσή του για παράταση των Σχεδίων Βελτίωσης που αφορούν τους ενταγμένους στο Μέτρο 4.1.3 (έτος 2018), οι οποίοι σήμερα φαίνονται "εκτός προγράμματος", αφού δεν υλοποίησαν στις καθορισμένες ημερομηνίες την εγκατάσταση net metering, επειδή ...έλαβαν απόρριψη από τον ΔΕΔΔΗΕ.
ΔΕΔΔΗΕΗ παράταση αναμένεται να έχει ως προθεσμία τον Οκτώβριο του 2023, ωστόσο και για αυτό το χρονικό όριο δεν είναι δεδομένο ότι το δίκτυο (ανά περιοχή) θα επαρκεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ PREMIUM ΑΡΘΡΟ:
Τι ισχύει για την επιστροφή του 50% της δαπάνης ΔΕΔΔΗΕ, για όσους υλοποίησαν φ/β άνω των 100kW

AFO PREMIUM

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 η πρόσβαση σε συγκεκριμένα θέματα του afo.gr παρέχεται μόνο στα premium Μέλη.

ΜΕΛΟΣ AFO.GR

Εάν είστε Μέλος και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, κάντε είσοδο με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη σας δόθηκαν.

Back to top button