ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΤΟ 41ο ΤΡΑΚΤΕΡ

Video και δηλώσεις του κ. Λαγόπουλου

ΑΓΡΟΤΗΣΣτα Τρίκαλα (Καλαμπάκα) έφτασε πριν λίγες ώρες (20/10/2022) το 41ο τρακτέρ, μέσα από την “ομαδική διαδικασία” που ξεκίνησε ο Σύνδεσμος το έτος 2018.
Ο κ. Χρήστος Λαγόπουλος, νέος αγρότης και εκ των ιδρυτικών Μελών του Συνδέσμου (μέλος του ΔΣ και της Π.Ε.Ν.Α.) έχει πλέον στην αγροτοκτηνοτροφική του μονάδα το Τ5 (110 ίππους)
Ο Χρήστος μας μίλησε για την διαδικασία και το χρονικό της αγοράς:


VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20/10/2022:

ΠΣΑΘ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Με την ένταξη εκατοντάδων νέων στον Σύνδεσμο το τρέχον έτος, κρίνεται απαραίτητο να μπούμε σε μια νέα φάση ενημέρωσης και αναθεώρηση των κανόνων της διαδικασίας ώστε να διευκολυνθούν τα νεοεισερχόμενα Μέλη στην κατανόηση της διαδικασίας.
Σίγουρα, η “τηλεφωνική περιγραφή” της διαδικασίας δεν είναι το “καλό μας σημείο” και ούτε θα γίνει ποτέ, γι αυτό με σαφήνεια θα περιγραφεί η (νέα) διαδικασία.
Σίγουρα -επίσης- η διαδικασία δεν αφορά (και δεν θα αφορά) συνανθρώπους μας που αρέσκονται στο “κουβεντολόι”, χωρίς να υπάρχει σοβαρή πρόθεση.
Όλα τα παραπάνω πιστοποιούνται εύκολα μέσα από την “παλιά” αλλά και την “νέα” διαδικασία που θα αναρτήσουμε περί τα μέσα Νοεμβρίου 2022

Φωτογραφίες από το τρακτέρ του κ. Λαγόπουλου
:

123254

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button