ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ CINEMA, ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΕΠΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ!

Κινηματογραφικό ξεμπρόστιασμα…!

ΠΟΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ…
Με την “ατράνταχτη” επιχειρηματολογία ότι “εάν δώσουμε φ/β στους αγρότες, αυτοί θα …κάθονται και δεν θα έχουμε παραγωγή…”, ψευτοτεχνοκράτες προσπαθούν να μας πείσουν ότι ακολουθούν τον “ορθό δρόμο” στο θέμα της “διανομής” των έργων Α.Π.Ε.
Φυσικά, πίσω από όλα αυτά κρύβονται ποοολλά λεφτά.
Όπως έλεγε κι ο συμπαθής Τρικαλινός στο -προ 5ετίας- δημοφιλές βίντεο:
– “Γιόμσι του πουτάμ’ λιφτά…”

Είναι δεκάδες τα ρεπορτάζ του afo.gr για τις περιπτώσεις αγοράς ή μίσθωσης χιλιάδων στρεμμάτων υψηλής παραγωγικότητας από μεγάλες εταιρείες για φωτοβολταϊκά, τα οποία -φυσικά- φεύγουν οριστικά από την παραγωγή.

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
Και έρχεται τώρα μια Ισπανική ταινία στους κινηματογράφους (βραβευμένη ήδη), για να πει επακριβώς ότι λέμε στο afo.gr από τον Φεβρουάριο του 2020.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Η ζωή μιας οικογένειας Ισπανών ροδακινοπαραγωγών αλλάζει ριζικά όταν ο νέος ιδιοκτήτης της γης, τους αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια για να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά.
Για πρώτη φορά, το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο και προκαλούνται ρήξεις στις σχέσεις τους, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν πολύ περισσότερα από τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις τους.
Με πρωταγωνιστές Καταλανούς ερασιτέχνες ηθοποιούς, το κοινωνικό δράμα της Κάρλα Σιμόν περιγράφει ρεαλιστικά το τέλος μιας ολόκληρης εποχής, αποσπώντας τη Χρυσή Άρκτο στο φεστιβάλ Βερολίνου.

ΤΟ TRAILER
Back to top button