ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑΣ: ΑΠΟΡΡΙΨΗ Φ/Β 5kW

ΑΠΟΡΡΙΨΗ 5kW
Ούτε …σπιθαμή ελεύθερου δικτύου δεν έχει απομείνει για τους υποψήφιους μικροπαραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας. Είδαμε τις χιλιάδες απορρίψεις αγροτών και μικρο-ιδιωτών. Είδαμε τις εκατοντάδες απορρίψεις για “μικρά εικοσαράκια” net metering με φωτοβολταϊκά…

Ήρθε η ώρα να δούμε απορρίψεις και για ….5kW φ/β στέγης
Για να είμαστε ακριβείς, ούτε καν 5kW αλλά: 4,81kW!
ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΕΔΔΗΕ

ΔΕΔΔΗΕΚΑΝΤΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΦΩΣ
Την ίδια στιγμή, τα “μπουκωμένα απ΄ τή μάσα” τηλε-κανάλια διαλαλούν και προτρέπουν το κοσμάκη να προχωρήσει σε εγκατάσταση μικρού φ/β και να …σβήνει τη λάμπα, ώστε να “σωθεί” από τη λαίλαπα του κόστους ηλεκτρικού.

Αυτό που δεν λένε όμως, είναι ότι στήθηκε ένα πλαίσιο όπου:

  • Ευνοήθηκαν οι “μεγάλοι παίκτες” της ενέργειας, όπου -μεταξύ άλλων- τους δόθηκε η δυνατότητα μέσω “εικονικών Ε.Κ.” να αλώσουν τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ.
  • Αγρότες και μικροπενδυτές μπήκαν στην τελευταία σειρά με δυνατότητα πρόσβασης στον ηλεκτρικό χώρο, με αποτέλεσμα να μείνουν …με τις απορρίψεις στο χέρι.
  • Δόθηκε (ως άλλοθι) προτεραιότητα πρόσβασης στο net metering, όπου το ενδιαφέρον των αγροτών είναι μηδαμινό λόγω του κόστους υλοποίησης του έργου.

One Comment

  1. Καλά τι περιμένατε?.. Δεν τους ξέραμε?… Σας τα είπα από πρόπερσι?.. Έπεσα μέσα?… Δεν θα αφήσουν ούτε πόμολα. Εδω ορίσανε τα εκατομμύρια που βρέθηκαν στου λογαριασμούς Αδωνη και Αβραμόπουλο ως ¨αδιευκρίνηστα¨ και κλείσαν τους φακέλους. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

Back to top button