ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΒΗ ΣΤΗΝ CANNA VISTA: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

Τα δικά της προϊόντα παράγει η οικογενειακή επιχείρηση Μελών μας, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας.
ΚΑΝΑΒΗ

Στο Μαρτίνο Φθιώτιδας δραστηριοποιείται η οικογενειακή επιχείρηση του Μέλος μας κ. Μαρίας Σταματάκη, με την καλλιέργεια κάναβης. canna vista
Το ενδιαφέρον όμως δεν είναι σε αυτό το σημείο, αλλά στο γεγονός ότι η επιχείρηση -σε συνεργασία με παρασκευαστήρια- έφτασε να διαθέτει τα δικά της (τελικά) προϊόντα σε περίπου 25 διαφορετικά είδη.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Η κ. Σταματάκη μας είπε για την δραστηριότητα της:
Είμαστε η τρίτη γενιά παραγωγών μιας οικογενειακής αγροτικής επιχείρησης. Συνεχώς αναζητούμε καινούργιες καλλιέργειες και μεθόδους που να ταυτίζονται με τις ανάγκες αλλά και τις πολλές δυνατότητες της εποχής μας.
Έτσι, έχοντας ως εφόδιο την παραγωγή αγροτικών ποιοτικών προϊόντων πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας που περνάει από γενιά σε γενιά, αποφασίσαμε να στραφούμε στην καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης.
Τα προϊόντα μας, διατίθενται σε συνεργαζόμενα καταστήματα, όμως δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στην διαδικτυακή προώθηση, ενώ όλα τα καλλυντικά μας έχουν cpnp (αναγνωρισμένα στον Ευρωπαϊκό κατάλογο καλλυντικών).
Μέσα από την ιστοσελίδα της επιχείρησης, την σελίδα μας στο facebook αλλά και από το skroutz.gr έχουμε φτάσει σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο πωλήσεων, τέτοιο που πλέον στα άμεσα σχέδιά μας είναι η επέκταση της επιχείρησης σε επίπεδο όγκου καλλιέργειας και -φυσικά- διαθέσιμα προϊόντα.

Η αποξήρανση του φυτού:
ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ ΚΑΝΑΒΗΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στις φωτογραφίες η κ. Σταματάκη και ο σύζυγός της κατά την συλλογή της κάναβης.
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΑΒΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ
Back to top button