Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
Μετά από 20 μήνες επανέρχονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις του Συνδέσμου, αφού την Παρασκευή 10/9/2021 θα γίνει μια τέτοια εκδήλωση στην Λεπτοκαρυά του Ν. Πιερίας.

Η καθημερινή μας ηλεκτρονική επαφή μέσα από το afo.gr είναι ασφαλώς ο συνδετικός μας κρίκος αυτά τα 9 χρόνια, όμως η προσωπική επαφή είναι αυτή που εδραιώνει την εμπιστοσύνη και αποτελεί το εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.
Αυτή η προσωπική επαφή, διεκόπη εκ των συνθηκών, αλλά επανέρχεται σε λίγες ημέρες…
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
– Στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, το απόγευμα της 10/9/2021
– Η διαθεσιμότητα συμμετοχής είναι περιορισμένη λόγω της χωρητικότητας του κέντρου και ήδη έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα για την δήλωση συμμετοχής.
– Θα παραστούν σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι συνεργάτες των ομαδικών εμπορικών δραστηριοτήτων του Συνδέσμου και ιδιαίτερα η αρμόδια συνεργάτης για τα τρακτέρ από Ιταλία.
Δεν έχουν προσκληθεί φορείς και εκπρόσωποι Κυβέρνησης/Αντιπολίτευσης.
– Μεγάλο μέρος της συζήτησης θα αφορά τις ομαδικές εμπορικές δραστηριότητες, ωστόσο θα αναλυθεί και η επικαιρότητα του Συνδέσμου. Ιδιαίτερος χρόνος θα αφιερωθεί στα “νέα φωτοβολταϊκά”.
– Έχει προβλεφτεί η δυνατότητα ομαδικού δείπνου, για τους παρευρισκομένους…
….ΑΛΦΑΔΙΑ!
Όπως όλες οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου (αλλά ιδιαίτερη αυτή) θα γίνει με συντονισμό, τάξη και οργάνωση.
Καλούμε τα ενδιαφερόμενα Μέλη να κάνουν τον προγραμματισμό τους σε σχέση με τις ημερομηνίες και εφόσον θέλουν να παρευρεθούν, να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική σελίδα που δημιουργήσαμε γι αυτό τον σκοπό.

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button