100 ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Από την ώρα που ο Ν. 4602/2019 άνοιξε το δρόμο για υλοποίηση φωτοβολταϊκών από μικρομεσαίους επενδυτές και αγρότες καθώς και όσα ακολούθησαν (απορρίψεις λόγω δικτύων ΔΕΔΔΗΕ, ασύμφοροι όροι σύνδεσης κλπ), ο Σύνδεσμος “έτρεξε” (σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο), αρκετά σενάρια που θα έδιναν ευελιξία και βιωσιμότητα στα Μέλη.
Ένα από αυτά ήταν η “κοινή υλοποίηση” της εγκατάστασης, όπου υπήρξαν όοολα αυτά τα οφέλη που ήδη γνωρίζουμε αλλά και θα διαπιστώσουμε επιπρόσθετα, στα επόμενα έτη.
Πέρα όμως από το -ολοφάνερο- όφελος με την προτεινόμενη εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού, η συνεργασία του Συνδέσμου με σοβαρές εταιρείες που έχουν το οικονομικό background, στοχεύουν σε βαθύτερες προοπτικές που μπορεί να υπάρξουν επί του αντικειμένου.
Δηλαδή, προσπαθούμε να δούμε το δάσος και όχι το δένδρο

AFO PREMIUM

Τις επόμενες εβδομάδες η “ταχυδρόμηση” των επικείμενων νομοθετικών εξελίξεων, σε πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα γίνει (πάλι) με την μέθοδο του jukebox.
Δηλαδή, ανάλογα με το “κέρμα” που θα ρίξεις, παίζεται και το ανάλογο “τραγούδι“.
Οι εξαιρέσεις των Μ.Μ.Ε. είναι βέβαια αρκετές, αλλά -απλώς- επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Όμως, δεν μας αφορά τι θα πληροφορηθεί η μάζα. Μας ενδιαφέρει τι γνωρίζουν (πολύ πριν συμβούν τα γεγονότα) τα Μέλη του Συνδέσμου που διαθέτουν την στοιχειώδη νοημοσύνη…!

AFO PREMIUM

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτό που έχουμε να κάνουμε σήμερα, είναι να …μάθουμε. Η έγκαιρη πληροφόρηση είναι το ήμισυ  του παντός.
Το 2o που μπορούμε να κάνουμε είναι να εξακριβώσουμε ποιος από το οικογενειακό μας περιβάλλον πληροί τις προϋποθέσεις που αναφέρουμε παραπάνω.
Εφόσον θεωρούμε ότι μπορεί να έχουμε δυνητική εμπλοκή, αναμένουμε τις εξελίξεις και το επόμενο σχετικό θέμα του afo.gr που αναμένεται να καταχωρηθεί στις 25/7/2021

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 η πρόσβαση σε συγκεκριμένα θέματα του afo.gr παρέχεται μόνο στα premium Μέλη.

ΜΕΛΟΣ AFO.GR

Εάν είστε Μέλος και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, κάντε είσοδο με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη σας δόθηκαν.

 

Back to top button