13/11/2020: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Τα τελευταία νέα για τις πληρωμές των φωτοβολταϊκών και τα ...αγροτικά φωτοβολταϊκά που ...τρέχουν ανεγξέλεκτα!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Η υπερημέρια θα βρίσκεται τότε στις 60 ημέρες, αριθμός που δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλος, ωστόσο με δεδομένο ότι οι πληρωμές του Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στις 2/10/2020 και η απόσταση μεταξύ των δύο πληρωμών ξεπέρασε τις 45 ημέρες, προκλήθηκε μια αναστάτωση στον προϋπολογισμό αρκετών οικογενειών. Τη καθυστέρηση αυτή επισημάναμε σε σχετικές αναρτήσεις καθώς και στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, έτσι τα Μέλη του Συνδέσμου έχουν μια έγκυρη προσέγγιση του αναμενόμενου χρόνου πληρωμής.

Το πιθανότερο είναι πως η συγκεκριμένη πληρωμή, θα είναι....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ PREMIUM AFO

....για τις αποφάσεις του Υπουργείου Ενέργειας, για τα φωτοβολταϊκά με εγκατάσταση προ του 2016. Με έγγραφο που στάλθηκε αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη της 4/11/2020 ο Σύνδεσμος μετέφερε και γραπτώς στον κ. Χατζηδάκη τις αιτιάσεις μας καθώς και τις προτάσεις για τα αγροτικά φωτοβολταϊκά.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ PREMIUM AFO

ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ...ΑΝΕΓΞΕΛΕΚΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δυο ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις από τα χθεσινό (12/11/2020) forum Renewable & Storage που διοργάνωσε το energypress.

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, γενική γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του Υπ. Ενέργειας αναφέρεται στην αναβάθμιση των Δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ και ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ. ο οποίος εστιάζει τα προβλήματα του κλάδου, στην ...ανεγξέλεκτη εισροή των αγροτικών φωτοβολταϊκών!

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΛΩΝΘα απορούσε κάποιος βλέποντας την παραπάνω αναπάντητη τοποθέτηση του προέδρου του Σ.Ε.Φ.
Θα απορούσε, εάν δεν ήξερε τον ρόλο και τις σκοπιμότητες του καθενός.
Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές και αιτιολογημένα, επί της ουσίας "αγροτικά φωτοβολταϊκά" μετά το 2013 ΔΕΝ υπάρχουν.
Υπάρχουν κάποιοι -ελάχιστοι- αγρότες που θα υλοποιήσουν ένα επιχειρηματικό φωτοβολταϊκό.
Αυτό ισχύει σήμερα.
Αυτό ισχύει τον τελευταίο ενάμιση έτος, που τα Δίκτυα αλώθηκαν από τους προνομιούχους της νομοθεσίας.

ΑΠΩΛΕΙΑ

Σε ηλικία 84 ετών απεβίωσε η Ζωή Γουμενάκη, πεθερά του Προέδρου Κώστα Σπανούλη. Αφήνει πίσω της τα παιδιά της Αικατερίνη και Κώστα Σπανούλη, Εμμανουήλ και Αλεξάνδρα Γουμενάκη και εγγόνια.
Η κηδεία της έγινε την Τρίτη 10/11/2020 στην Γλαύκη του Δήμου Κιλελέρ. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην Καίτη και στον Κώστα 

ΜΕΛΟΣ AFO.GR

Εάν είστε Μέλος και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, κάντε είσοδο με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη σας δόθηκαν.

ΑΡΧΕΙΟ AFO.GR

Back to top button