ΤΗΛΕ-ΕΦΟΔΟΣ: ΤΟ AFO.GR ΣΤΟ ΑΜΟΥΡΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Η νέα σειρά θεμάτων του afo.gr που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όλο τον Αύγουστο
ΑΜΟΥΡΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

   ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ;
Θα το έχετε ακούσει ως ερώτημα:
Τι ακριβώς κάνουν πλέον οι αγρότες, που “φύτεψαν” φωτοβολταϊκό πριν 7-8 χρόνια;
– Ζουν ανάμεσά μας;
– Πάνε (πλέον) στο χωράφι;
Δε μπορεί, θα το έχετε ακούσει. Είτε σε κάποιο καφενείο, είτε σε κάποιο …βαθυστόχαστο διαδυκτιακό διάλογο, είτε (οψίμως) και από την τηλεόραση.
Αλλά και ακόμα χειρότερα: Θα το έχετε ακούσει ως διαπίστωση:
– Οι αγρότες που “φύτεψαν” φωτοβολταϊκό πριν 78 χρόνια, πίνουν πλέον τσίπουρα στο καφενείο…!
ΤΗΛΕ-ΕΦΟΔΟΣ
Κατ’ αρχάς εάν  κάποιος πίνει τσίπουρο, δεν σημαίνει ότι υφίσταται λόγος να απολογηθεί σε κάποιον, πλην μιας περίπτωσης: Εάν του ζήτησε δανεικά για το ..τσίπουρο!
Ωστόσο, μετά από μια 8ετή και εις βάθος προσωπική γνωριμία με (τουλάχιστον) το 70% των Μελών, διαπιστώνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό: Ότι οι αγρότες που εγκατέστησαν φωτοβολταϊκό, μάλλον εξακολουθούν να πάνε στο χωράφι και (μάλιστα) με μεγαλύτερη σπουδή! Όμως -όπως έχουμε ξαναπεί- οι διαπιστώσεις που βασίζονται σε απολύτως θεωρητικά δεδομένα, μικρή αξιοπιστία έχουν. Γι αυτό, αποφασίσαμε για όλο τον Αύγουστο, να …ελέγξουμε την κατάσταση:
Όπερ σημαίνει, ότι με ξαφνικές τηλε-εφόδους θα βλέπουμε που βρίσκονται τα Μέλη μας και ποια επαφή έχουν με το χωράφι!Και επειδή για την αντικειμενικότητα του afo.gr μιλάει …κόσμος και ντουνιάς, ασφαλώς θα μεταδώσουμε και τις περιπτώσεις κατά τις οποίες Μέλη μας (κατά την ώρα της τηλε-εφόδου) θα βρίσκονται σε …τσιπουράδικο.
Όλα απροειδοποίητα…
 ΣΤΟ ΑΜΟΥΡΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Πρώτη τηλε-έφοδος στο Αμούρι Φθιώτιδας:

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Back to top button