300 ΤΡΑΚΤΕΡ: ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΟΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΙ

ΤΡΑΚΤΕΡ

Όπως έχουμε αναφέρει σε προγενέστερα άρθρα ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι δύο μήνες κατά τους οποίους θα έρχονται αρκετά τρακτέρ στην Ελλάδα, μέσα από την διαδικασία της ομαδικής αγοράς που ξεκίνησε ο Σύνδεσμος το έτος 2018.

Παρακολουθούμε στενά τις διαδικασίες των εμπλεκομένων Μελών και διαπιστώνουμε ότι όλα κυλούν πολύ ομαλά. Το ίδιο πιστοποιήθηκε και κατά το πρόσφατο ταξίδι του Γ.Ζιάμα στην Ιταλία.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα του Συνδέσμου προχωρά με σταθερό βηματισμό και όπως είπαμε και παραπάνω τα αποτελέσματα θα τα βλέπουμε με εικόνα & βίντεο και όχι ανυπόστατες αράδες.
Παρ' ότι είναι νωρίς, θα τολμήσουμε να πούμε ότι η συνολική διάθεση 300 τρακτέρ (μέχρι το 2025), δεν είναι μια ουτοπία. Αυτό δείχνει η ροή...

Επειδή τα ομαδικά εγχειρήματα θα συνεχιστούν και θα αυξηθούν, τα παραπάνω περιστατικά μας δίνουν μία ακράδαντη αφορμή ώστε να βάλουμε ακόμα πιο αυστηρούς κανόνες συμμετοχής στην πορεία.
Κανόνες αυστηρούς, οι οποίοι όμως θα είναι επωφελείς για τους αποφασισμένους και αυτούς που έχουν ξεκαθαρίσει το τι θέλουν στη ζωή τους.
Παράλληλα θα κλείνουν την πόρτα σε....
PREMIUM AFO
Η πλήρης πρόσβαση στο συγκεκριμένο θέμα, είναι εφικτή από τα premium Μέλη.
Εάν έχετε τους κωδικούς πρόσβασης, εισέλθετε στο premium afo
Για να γίνετε Μέλος του Συνδέσμου πατήστε εδώ.
ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ AFO.GR:

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ

Back to top button