ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ: 3 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΠΑΦΕΣ

ΝΕΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΛΩΝΓια δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα εκπρόσωποι του Συνδέσμου βρέθηκαν στην Πρωτεύουσα, στα πλαίσια των διαβουλεύσεων για την ανατροπή του παραγκωνισμού των αγροτών σε ότι αφορά την δυνατότητα πρόσβασης στα Δίκτυα για την υλοποίηση των αγροτικών φωτοβολταϊκών. Κατά την πάγια πρακτική μας -όπως άλλωστε την αναφέραμε και στο ρεπορτάζ της 13/7/2020– δεν θα συγκεκριμενοποιήσουμε η φωτογραφίσουμε τις επαφές που έγιναν.
Θα πιστοποιήσουμε ωστόσο ξανά, την συγκρατημένη αισιοδοξία, η οποία απορρέει από την ανταπόκριση των συνομιλητών, στα επιχειρήματα των εκπροσώπων μας.

Πράγματι, φαίνεται ότι μπορεί να ξημερώσει μία καλύτερη μέρα για τα Μέλη, τα οποία -βάσει των συνθηκών που διαμορφώθηκαν ως σήμερα- μένουν εκτός της δυνατότητας πρόσβασης στα Δίκτυα.

Θα λέγαμε μάλιστα ότι η πιθανότητα...500 kw
Στο θέμα της 21/6/2020 επισημάναμε την πάγια εκτίμηση του Συνδέσμου, ότι για την υλοποίηση φωτοβολταϊκού ενός Μέλους δεν θα απαιτηθούν ....

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 η πρόσβαση σε συγκεκριμένα θέματα του afo.gr παρέχεται μόνο στα premium Μέλη.

ΜΕΛΟΣ AFO.GR

Εάν είστε Μέλος και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, κάντε είσοδο με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη σας δόθηκαν.

ΑΡΧΕΙΟ AFO.GR

Back to top button