ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

MENUFY
Μία χρήσιμη καινοτομία έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο τον Ιούνιο.
Για μας είναι ιδιαίτερη χαρά, αφού στο team των εμπνευστών αυτής της καινοτομίας συμπεριλαμβάνεται και ένα Μέλος του Συνδέσμου.Είναι ο Γιώργος Νούκος, ο οποίος έχει και την τεχνική υποστήριξη του afo.gr τα τελευταία 2 χρόνια.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Τι δημιούργησαν;
Μία εφαρμογή μέσω της οποίας ο πελάτης ενός εστιατορίου, μιας ταβέρνας, μιας καφετέριας δεν χρειάζεται πλέον να πάρει στα χέρια του το μενού του καταστήματος.

Σκανάροντας απλώς με το κινητό του τηλέφωνο, σε συγκεκριμένο σημείο του τραπεζιού, βλέπει άμεσα τα διαθέσιμα προϊόντα του καταστήματος εστίασης.
Εκπληκτικό;
Σίγουρα ναι και μάλιστα για την περίοδο που διανύουμε, το άγχος μας για τον τρόπο που θα ακουμπήσουμε το μενού, καθώς και η ανησυχία μας για το ποιος το έπιασε προηγουμένως, είναι μεγάλη.

Από την άλλη πλευρά το κατάστημα που θα εντάξει την εφαρμογή menufy, θα μπορεί σε οποιοδήποτε χρόνο -ακόμη και καθημερινά- να τροποποιεί το μενού, να προσθέτει ή να αφαιρεί προϊόντα.

Ήδη όπως πληροφορούμαστε, στο πρώτο 15ήμερο που κυκλοφόρησε η εφαρμογή έχει πάνω από 100 καταστήματα εστίασης που εντάχθηκαν στο δυναμικό της.
Φυσικά για τον πελάτη η χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν, ενώ τα κόστη συνδρομής επιβαρύνουν αποκλειστικά το κατάστημα εστίασης.

Δοκιμάστε την εφαρμογή άμεσα, βλέποντας έναν demo τιμοκατάλογο, σκανάροντας με το κινητό σας το barcode που βλέπετε:
menufy

Για μετάβαση στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής πατήστε εδώ.

Back to top button