7/5/2020: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

Δεν είμαστε σε θέση ακόμα να δημοσιοποιήσουμε λεπτομέρειες αυτής της δυνατότητας, ωστόσο είναι μια θετική εξέλιξη για την οποία μάλιστα θα μπορούσαμε οργανωτικά να υποστηρίξουμε ενημερώνοντας τα Μέλη για τις προθέσεις υλοποίησης ανά περιοχή.

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Αυτή ακριβώς η δυνατότητα που δίνεται πλέον, ήταν αίτημα του Συνδέσμου το 2019 το οποίο κατατέθηκε (μεταξύ άλλων) και στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής, τον Νοέμβριο του 2019.
Το σχετικό απόσπασμα από την τοποοθέτηση Κ. Σπανούλη:

   ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΛΩΝΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ....
Η παραπάνω εξέλιξη είναι ένα έρεισμα για τα Μέλη που δεν έχουν Δίκτυο. Γενικά όμως μπορούμε να πούμε ότι η δυνατότητα υλοποίησης φ/β από τους αγρότες μάλλον θα έχει "δρόμο και εξελίξεις", οπότε συστήνουμε...
Τέλος, να τονίσουμε ότι ο Σύνδεσμος δεν έχει παρατήσει την προσπάθεια ώστε να δοθεί δυνατότητα προτεραιότητας πρόσβασης στα Δίκτυα από τους αγρότες.

Επί της ουσίας δεν φαίνεται να αφορά κάποιο Μέλος μας που υπέβαλε το ηλεκτρονικό έγγραφο μέχρι 31/3/2020, όπως άλλωστε το είχαμε επισημάνει πολλές φορές.
Με τον Ν. 4643/2019 δίνεται η δυνατότητα ετεροχρονισμένης υποβολής, ωστόσο αυτή η επιλογή δημιουργεί "οικονομικές παρενέργειες" για 4-5 μήνες.
Έχουμε κατά νου ότι η υποβολή (χωρίς περαιτέρω προβλήματα) γίνεται...

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 η πρόσβαση σε συγκεκριμένα θέματα του afo.gr παρέχεται μόνο στα premium Μέλη.

ΜΕΛΟΣ AFO.GR

Εάν είστε Μέλος και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, κάντε είσοδο με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη σας δόθηκαν.

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣΑΡΧΕΙΟ AFO.GR
-

Back to top button