ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΑΚΟΣ: ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΑΚΟΣ
Εκατοντάδες τα ρεπορτάζ του Τύπου για τα νέα δεδομένα των αγροτών με φωτοβολταϊκό, αφού όλη την εβδομάδα που διανύσαμε υπήρχαν σχετικές καταχωρήσεις.

Ο Κώστας Σπανούλης μίλησε σε δύο ραδιόφωνα της Β. Ελλάδας καθώς και σε ιστοσελίδες, ο Κώστας Γιωτάκος στα τηλεοπτικά κανάλια Δίον (Θεσσαλονίκης) και TRT κεντρικής Ελλάδας, ενώ καταχωρήσεις δηλώσεων έγιναν σε ιστοσελίδες από τους αντιπροέδρους Δημ. Σχινά και Δημ. Δημογιάννη καθώς και τον Θεόδωρο Γκρέκο.

Παρουσιάζουμε σήμερα αποσπάσματα από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις των: Κώστα Γιωτάκου και Θεόδωρου Γκρέκου στο TRT κεντρικής Ελλάδας και στον δημοσιογράφο Θοδωρή Σδρούλια.

« Βήμα βήμα η κάθε μας κίνηση… »
Ο Κώστας Γιωτάκος ανέπτυξε το πλαίσιο υλοποίησης των νέων αγροτικών φωτοβολταϊκών, στάθηκε ιδιαίτερα σε επικαιροποιημένες αλλαγές που δύναται να προκαλέσουν σύγχυση στους αγρότες, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στο αίσιο τέλος που είχε ο εξορθολογισμός των τιμών σε αγροτικά φωτοβολταϊκά, μετά το “κούρεμα” του 2014.
Τα σχετικά αποσπάσματα:

« Τόπος με ομορφιές, αλλά η ζωή των αγροτοκτηνοτρόφων δύσκολη… »
Ο Θεόδωρος Γκρέκος εστίασε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Ηπείρου, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Πάργας.

Όλα τα θέματα του afo.gr για τις εξελίξεις στις νέες τιμές των αγροτικών φωτοβολταϊκών, με εύκολη πρόσβαση:
ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΙ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΡΑΦΟΥΝ
ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
Back to top button