ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ: ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΥΣ

Φορέστε τις προστατευτικές σας μάσκες. Θα σας πάμε βόλτα σε σκουπιδότοπους. Πέρα από τη φαιδρότητα της διαδρομής μας, θα διαπιστώσετε ότι έχει και χρηστική αξία. Ξεκινάμε…
ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΙ

Παράλληλα με το εμφατικό αποτέλεσμα του Συνδέσμου μετά τον εξορθολογισμό των τιμών σε αγροτικά φωτοβολταϊκά και ενώ ο σύσσωμος ο Τύπος έκανε τις ανάλογες αναφορές (θα το δούμε σε επόμενο θέμα), σε σκουπιδότοπους του διαδυκτίου, έτρεχε ένα ….”παράλληλο σύμπαν”, όπου ήταν σε …”δημοκρατική διαβούλευση” η …απονομή της επιτυχίας.
Έχουν πλάκα κάποια πράγματα, ωστόσο γίνονται σοβαρά όταν κάποιες νοημοσύνες είναι έτοιμες να “τσιμπήσουν” σε πρόχειρα κατασκευασμένες απάτες.

Το θέμα μας λοιπόν σήμερα, αφορά και τους ανθρώπους με μέση ή υψηλή νοημοσύνη αλλά και τους αφελείς.
– Οι μεν πρώτοι αφενός θα πιστοποιήσουν τεκμηριωμένα αυτό που ήδη έχουν αντιληφθεί ότι γίνεται, αφετέρου θα γελάσει το χείλη τους, διότι αυτό που αντιλαμβάνονται, θα το δουν (πλέον) με αποδείξεις!
– Οι δε αφελείς θα αντιληφθούν το “παιγνίδι που παίζεται” ή θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως αφελείς!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΙ

Ο όρος “διαδυκτιακός σκουπιδότοπος” είναι μια ευρεία έννοια που περιλαμβάνει πολλά πράγματα του διαδυκτίου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και site με αναληθείς αναρτήσεις, τις οποίες σε λίγες ώρες δε θυμάται κανείς.
Ο όρος “fake news” είναι της μόδας, όμως κάποια πράγματα είναι τόσο μα τόσο καραμπινάτα, που πλέον δεν θα πρέπει να αναφερόμαστε σε αυτούς που παράγουν “fake news”, αλλά σε αυτούς που είναι πρόθυμοι να τα αγοράσουν. Άρα μιλάμε για: Neurotic Minds.

ΣΕ 6 ΛΕΠΤΑ
Στην περίπτωσή μας όμως αναφερόμαστε σε blogs τα οποία κατασκευάζονται μέσα σε …πόσο χρόνο λέτε;
Μέσα σε 6 λεπτα!!
Τόσο μας πήρε εμάς για να κατασκευάσουμε έναν “σκουπιδότοπο” ώστε να δείξουμε (κυρίως στους αφελείς) την …”επιστημονική βάση” των αναγραφομένων σε αυτά.
Πριν προχωρήσετε λοιπόν στην ουσία, δείτε τον δικό μας σκουπιδότοπο, που φτιάξαμε σε ελάχιστα λεπτά στην διεύθυνση: taskoupidiamas.blogspot.com, και ξαναγυρνάτε στο άρθρο: Click εδώ.

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

Οι σκουπιδότοποι λοιπόν προσελκύουν το ενδιαφέρον και αργόσχολων και αφελών.
Ας πάμε τώρα στο “ζουμί”, για να δούμε …πόσοι είναι αυτοί που βρίζουν ανθρώπους του Συνδέσμου το τελευταίο διάστημα σε σκουπιδότοπους και τι παρελθόν έχουν.
Μη μου αγχώνεστε. Δε θα σας κουράσω. Μπαμ-μπαμ για να τα καταλάβουμε όλοι, στο χαλαρό:

Τον Αύγουστο του 2017, σε …δημοκρατικό διάλογο ενός “bill ” με έναν “Μπάμπη Τάκα “, φέρεται (σύμφωνα με τον σκουπιδότοπο) το ψευδώνυμο “bill ” να ανήκει σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Ας δούμε την “κόπια”:
ΜΙΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Εάν η ταύτιση πραγματικού προσώπου με ψευδώνυμο είναι αληθής, αυτό δεν είναι δικό μας θέμα αλλά …των σκουπιδότοτων.
Εφόσον όμως είναι αληθής, τότε πρόκειται περί προσώπου διαγραμμένου από τον Σύνδεσμο, από το έτος 2014.

O BILL ΜΕ ΤΑ ...ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο “bill ” λοιπόν φαίνεται ότι διαθέτει πολλά e-mail. Πιθανόν για την …δουλειά του!
Βέβαια, με πολλά Gmail έχεις δυνατότητα να ….σχολιάζεις με πολλά διαφορετικά ονόματα στα blogs της google. Μπορείς να κάνεις 150 λογαριασμούς και να είσαι …150 πρόσωπα!
Πάμε να δούμε μερικά από αυτά τα mail, παίρνοντας πάντα “κόπιες” από τον σκουπιδότοπο:

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Τα mail στα οποία παραπέμπει ο “Bill ” με αναρτήσεις του σε σκουπιδότοπους είναι δεκάδες

ΔΙΝΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Εάν ισχύει η ταύτιση προσώπου και user name της ανάρτησης 2/8/2017 τότε ο …”bill ” (με ένα από τα δεκάδες mail που χρησιμοποιεί) …δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του!!!

ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ενώ τον Μάρτιο 2019 ο αργόσχολος “Bill ” έβλεπε αποτυχία του Συνδέσμου στα νέα αγροτικά φωτοβολταϊκά:
ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Η .ΜΑΡΙΑ Η ...ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ

Ο “Bill ” λοιπόν -όπως είδαμε παραπάνω-  έχει δεκάδες ονόματα και mail, ώστε να μπορεί να εμφανίζεται με …όποιο πρόσωπο επιθυμεί.
Ας δούμε τώρα τι λέει “μια Μαρία” στον σκουπιδότοπο:
Η “Μαρία” λοιπόν το 2016 εμφανίζεται στον σκουπιδότοπο ως Μέλος του Συνδέσμου μας, που όμως προχώρησε σε …διαγραφή. Ώς εδώ …καλά. Μπορεί (θα πει κάποιος) και να είναι αληθές.
Όμως, την Πρωτομαγιά του 2020 (πριν λίγες μέρες) η “Μαρίατο σκέφτεται ακόμα!

Δείτε τις γελοιότητες:
ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ

ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ

Πάνω στη φούρια να κάνουμε πολλούς λογαριασμούς, έχουμε και άλλα ευτράπελα:
Άλλος ένας “διπλός λογαριασμός” που κάνει εκ νέου εγγραφή στην google τον Απρίλιο 2020 (πριν λίγες μέρες) και το πρώτο μήνυμα που βρήκε να γράψει είναι αυτό:

Δηλαδή επί 8 χρόνια “καιγόταν το πελεκούδι” με τα αγροτικά φωτοβολταϊκά και …εντελώς τυχαία ο “dimitriou ” εμφανίστηκε ξάφνου, να βρίσει τους …”αγροτοπατέρες
!
Όμως ο “dimitriou ” μπήκε …φουριόζος μετά την όψιμη εγγραφή του και μόλις την Πρωτομαγιά, βγήκε εκ νέου να βοηθήσει την “Μαρία” (που λέγαμε παραπάνω) στο μεγάλο της δίλημμα:
– Να …παραμείνει στον Σύνδεσμο ή να διαγραφεί…;

Γελάτε; Μη γελάτε καθόλου. Συμβαίνουν γύρω μας και κάποιοι τα χάβουν!
ΛΑΣΠΕΣ

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα διαδυκτιακά σχόλιασκουπίδια είναι ένα αναγκαίο κακό στη ζωή μας. Υπάρχουν.
Τα σκουπίδια όμως είναι για να τα κατεβάζουμε από το σπίτι μας και να τα εναποθέτουμε σε κάδους σκουπιδιών. Δεν είναι για να τα παίρνουμε από τον κάδο σκουπιδιών και να τα ανεβάζουμε στο σπίτι μας…!

Το ότι σας φέραμε σήμερα ένα “δείγμα σκουπιδιών” μέσα στο σπίτι σας (και να μας συμπαθάτε) είναι για τον λόγο που ήδη αντιληφθήκατε:
– Ότι υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν έτοιμες να “τσιμπήσουν” στον “Bill “, που μπορεί να είναι η “Μαρία” και …λίγο “dimitriou“, αύριο ο “Θανάσης” ή ο “Γρηγόρης ο μηχανόβιος” και μεθαύριο ο “Μάκης ο Υπάρχω“.
Άιντε να περάσουμε και σε κάνα σοβαρό θέμα…

Όλα τα θέματα του afo.gr για τις εξελίξεις στις νέες τιμές των αγροτικών φωτοβολταϊκών, με εύκολη πρόσβαση:
ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΑΚΟΣ
ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΙ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΡΑΦΟΥΝ
ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

2 Comments

Back to top button