ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ: Η ΕΡΕΥΝΑ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
Φτάνουμε στην τελική ευθεία αξιολόγησης του “πλαισίου δανεισμού”, το οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί, πριν το Πάσχα.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ -ΠΛΕΟΝ- ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

Ο τραπεζικός δανεισμός είναι ένα ισχυρό εργαλείο, προαπαιτούμενο στην παρούσα φάση και για Μέλη που ..έχουν μια σχετική ή μεγάλη οικονομική επιφάνεια, δεδομένου ότι στον σχεδιασμό των περισσοτέρων είναι η αγορά αγροτικού εξοπλισμού καθώς και η υλοποίηση φωτοβολταϊκού. Είναι δεδομένα τα οποία …εκτινάσουν τα οικονομικά προαπαιτούμενα…
Το 2o κομμάτι φυσικά αφορά και τους supported του Συνδέσμου, που ενισχύουν με την συμμετοχή τους την όλη δυναμική.
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Θεωρείτε βέβαιο ότι οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν πριν το Πάσχα και μάλιστα άμεσα αναμένεται να εκταμιευτούν και τα πρώτα δάνεια, αφού αρκετά Μέλη είναι σε πλήρη ετοιμότητα για αγορές.

Η ΕΡΕΥΝΑ

Στην Έρευνα που πραγματοποιούμε (με την συμμετοχή των Μελών) θα αντλήσουμε τα απαραίτητα στοιχεία στην κορύφωση των διαβουλεύσεων η οποία βρίσκεται στην τελική της ευθεία.
Μάλιστα, πρόθεσή μας είναι, η πρώτη (άμεση) ενημέρωση να γίνει στην ηλεκτρονική θυρίδα των Μελών που θα συμμετέχουν στην Έρευνα. Έτσι, θα γνωρίζουν αρκετά νωρίτερα αυτά που θα δημοσιευτούν μέσω του (premium) afo.gr
Ξεκινάμε την Έρευνα: ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ.
Back to top button