ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ 2020: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 6/2/2020
ΓΙΑ ΤΟ 500ΑΡΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 40.000. ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΣΟ?
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20.000 ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ?Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 250.000 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΑΦΟ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ?
Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις για το αν θα πρέπει εκ των προτέρων να βάλω στο φάκελο της αίτησης τα στοιχεία που πιστοποιούν ότι είμαι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης η αν αυτό πρέπει να γίνει σε βάθος χρόνου και πότε.
Επίσης αν γνωρίζετε αν μέσα στο Φλεβάρη ανακοινώσουν την μείωση από 500kw σε 400kw για τα αγροτικά Φ/β.
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 η πρόσβαση σε συγκεκριμένα θέματα του afo.gr παρέχεται μόνο στα premium Μέλη.
Εάν είστε Μέλος και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, κάντε είσοδο με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη σας δόθηκαν.
Σας παρακαλώ ενημερώστε μας τι ακριβώς γίνεται με το ΦΠΑ της κατασκευής πάρκου ; Παίρνουμε απαλλαγή ή όχι καί αν όχι τι γίνεται; Μπαίνει στην χρηματοδότηση ή χρειάζεται προπληρωμή;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ . Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΕΧΩ 100 ΑΡΙ Φ/Π ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΣΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ 6 ΣΤΡΕΜΑΤΤΩΝ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΜ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ 100 αρι ? ευχαριστω κ αναμενω την απαντηση σας .
Όχι.
Δεν μπορείτε να κάνετε 2o στο ίδιο χωράφι.