ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – 3 VIDEO

Οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των τραπεζών που παρευρέθηκαν την 8η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Παναγιώτης Τουρναβίτης (Διευθύνων Σύμβουλος) ανέφερε ότι η Συν. Καρδίτσας στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις, δεν χρειάστηκε ποτέ ανακεφαλαιοποίηση και ούτε ένα ευρώ κρατική βοήθεια ή ενίσχυση.
Εντυπωσιακά στοιχεία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κατά την περίοδο 20112012 δανειοδότησε -σε τοπικό επίπεδο- περίπου το 25% των Μελών μας για φ/β μονάδα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας: Αναστάσιος Λάππας, έκανε την παρουσίαση της τράπεζας και επισήμανε πως οι δείκτες της, επανήλθαν στην προ κρίσης εποχή. Αναφέρθηκε στα ευνοϊκά προγράμματα που διαθέτει η τράπεζα στον αγροτικό κόσμο.
Απολογούμαστε για τα πλάνα μόλις 2 λεπτών, διότι την συγκεκριμένη στιγμή απαιτήθηκε αλλαγή μπαταρίας στην κάμερά μας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Οι επαφές του Συνδέσμου με την τράπεζα Πειραιώς το τελευταίο εξάμηνο, είναι γνωστές. Στην εκδήλωση τοποθετήθηκε ο Αλκιβιάδης Αλεξάνδρου (Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Τραπεζικής), ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα σχέση της τράπεζας με τον αγροτικό κόσμο, ο Γιάννης Χανιωτάκης (Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Αγροτικού Τομέα) και ο Αλέξανδρος Πολυτάκης (επικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών Αγροτικού Τομέα).

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

https://premium.afo.gr/2020/01/12/kalampaka11012020/ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΣΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΑΚΑΛΑΚΗΣhttps://premium.afo.gr/2020/01/13/skrekas11012020/
Back to top button