ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-VIDEO: ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Όσα έγιναν κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ LARISSANET ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε η 8η Γενική  Συνέλευση του Συνδέσμου. Στη φετινή συνέλευση η προσέλευση αγροτών από όλη την Ελλάδα ξεπέρασε κάθε προηγούμενη συμμετοχή καθώς παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την τετράωρη συνέλευση περισσότερα από 800 άτομα, κυρίως αγρότες – Μέλη του Συνδέσμου.

Την έναρξη της γενικής συνέλευσης έκανε το μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου και εκπρόσωπος της ΠΕΝΑ, κ. Χρήστος Λαγόπουλος και ακολούθησε χαιρετισμός του προέδρου του Συνδέσμου κ. Κώστα Σπανούλη.

Στη συνέχεια εξελέγη πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ο Άγγελος Καΐκης και παρουσιάστηκε στα περισσότερα από 800 άτομα, μέλη και προσκεκλημένοι, που βρέθηκαν στην αίθουσα, ένα βίντεο με τις δράσεις του Συνδέσμου, που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο γενικός γραμματέας κ. Κώστας Γιωτάκος.

Ακολούθως σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος Μπάρδας και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Δημογιάννης, ο οποίος διάβασε το χαιρετισμό του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 2 VIDEO

Οι τοποθετήσεις των Χρ. Λαγόπουλου, Χρ. Μπαξεβάνου, Κώστα Σπανούλη και Άγγελου Καϊκη

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣύντομη αναδρομή στο 2019 από τον Κ. Γιωτάκο και επισημάνσεις για τις τράπεζες και τις ομαδικές αγορές:

Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το πρώτο video που αναρτήσαμε μετά τη Γ.Σ. με εικόνες από την ογκώδη εκδήλωση
Back to top button