9/12/2019: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Όσα τρέχουν τις τελευταίες ημέρες στον Σύνδεσμο
ΠΣΑΦ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Με το …ζόρι, εξοφλήθηκαν και τα αγροτικά φωτοβολταϊκά για την παραγωγή του μηνός Αυγούστου, με την εντολή που δόθηκε την Πέμπτη 5/12.
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ
Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για έναρξη εξόφλησης του Σεπτεμβρίου εντός του 2019, όμως και αυτό να συμβεί θα είναι …περιορισμένου βεληνεκούς, οπότε πάμε για επόμενη πληρωμή το νέο έτος.
Εάν αυτό το σενάριο επαληθευτεί και πάμε για πληρωμή Σεπτεμβρίου λίγο μετά τα Φώτα, η υπερημέρια θα αγγίξει τις 80 ημέρες, γεγονός που είχε να συμβεί από τις 26/3/2018 όταν είχε εξοφληθεί ο Νοέμβριος του ’17 με 95 ημέρες υπερημέρια και ακολούθησε ραγδαία πτώση πληρωμών, με υπερημέρια κάτω των 70 ημερών.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

11/1/2020Το πλήρες πρόγραμμα του διημέρου της Γενικής Συνέλευσης, θα καταχωρηθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Το ζητούμενο είναι η εξυπηρέτηση των εκατοντάδων Μελών που θα μεταβούν στην Καλαμπάκα από μακρινές περιοχές (διαμονή κλπ). Θα τα συντονίσουμε όλα, όπως τις προηγούμενες χρονιές…
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Στα 70 άτομα έφτασε ήδη η συμμετοχή των Μελών για εκδρομή στην Βαρκελώνη, στις 28/2/2020 σε μόλις 100 ώρες από έναρξη δηλώσεων συμμετοχής.
Η πρώτη ενημέρωση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 5/12  στα mail των Μελών που συμμετείχαν στην σχετική Δημοσκόπηση του Οκτωβρίου, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να δηλώσουν την συμμετοχή τους με μια “άνεση χρόνου”, συνεκτιμώντας το -θεωρητικό- ενδιαφέρον τους για την εκδήλωση.
Πλέον η διαδικασία συμμετοχής ανοίγει και για τα υπόλοιπα Μέλη, μέχρι να εξαντληθεί ο αριθμός των θέσεων, πράγμα που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΧΑ

Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου μίλησε στην εφημερίδα larissanet.
Δείτε, με click πάνω στις φωτογραφίες:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΧΑΣΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝLARISSANET

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΥΝέο χαράτσι αρχίζει να έρχεται στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας. Το γεγονός μας επισημάνθηκε από Μέλη, εδώ και αρκετές εβδομάδες. Σε κάποιους Δήμους της χώρας λήφθηκε απόφαση για χρέωση Δημοτικών Τελών σε Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς.
Όμως, τα φωτοβολταϊκά …δεν παράγουν απορρίμματα, συνεπώς δεν επιβαρύνονται οι Υπηρεσίες του Δήμου.
Άρα, μάλλον αναφερόμαστε σε μια …νέα επιδότηση “τύπου Διακοψιμότητας“!
Δεξιά, ένα πρόσφατος καθαρός λογαριασμός φ/β σταθμού, χωρίς χρεώσεις υπέρ Δήμου.
Back to top button