ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την εκδρομή του Φεβρουαρίου
ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ

Στη Νέα Υόρκη θα πήγαινε ο Σύνδεσμος τον Φεβρουάριο. Στη Νέα Υόρκη…
Θα βλέπαμε το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, το Central Park, το Empire State Building….
Θα βλέπαμε …ένα κάρο πράματα!

ΚΛΑΙΜΕ ΤΩΡΑ...

Κι όμως…. Η συντριπτική πλειοψηφία των Μελών, θαρρεί κανείς πως όρθωσε ένα αντιμπεριαλιστικό τοίχος σε αυτή την μετάβαση και -ενδεχομένως- έστειλε μήνυμα ανυπακοής στον ντόπιο και εισαγόμενο καπιταλισμό που πίνει με το καλαμάκι το αίμα του κάθε βιοπαλαιστή, εργαζόμενου, αγρότη, ναυτικού, οδοκαθαριστή…

Ας είναι. Ο κερός γαρ αιγγείς…!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗΣτις 26/10/2019 ξεκινήσαμε την Έρευνα για τον επιθυμητό προορισμό, στο ταξίδι του Φεβρουαρίου 2020, δίνοντας 6 επιλογές.
Στα πρώτα 24ωρα το Λονδίνο “πήρε κεφάλι” έχοντας πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη και ως 3η επιλογή ήταν η Βαρκελώνη.
Όμως από την 3η ημέρα μέχρι και σήμερα η Βαρκελώνη όχι απλά “πήρε κεφάλι” αλλά καθημερινά αύξανε τη διαφορά.
Το όνειρο της Νέας Υόρκης, είχε χαθεί αγρότη μου…

ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Ένα ακόμη ερώτημα που θέσαμε ήταν η περίοδος της μετάβασης, όπου με σημαντική διαφορά “κέρδισε” η περίοδος των Απόκρεων (περίπου 27/2/2020-2/3/2020)

Ο ΟΓΚΟΣ

Το πλέον σημαντικό κομμάτι της Έρευνας ήταν ο προσδιορισμός του όγκου των ενδιαφερομένων. Οι απαντήσεις περί του αριθμού των συμμετεχόντων έφτασαν στους 205.
Σημαντικός αριθμός. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα τον συνολικό αριθμό συμμετοχών που θα προσδιορίσουμε ως όριο. Θα είναι περίπου 150160 άτομα.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Οι κανόνες που θα ακολουθήσουμε μέχρι το ταξίδι, είναι οι εξής:
1. Περί τα μέσα Δεκεμβρίου, τα Μέλη που απάντησαν στην Έρευνα (και μόνο αυτά) θα λάβουν στο mail τους την πρόσκληση συμμετοχής και καταβολής ενός ποσού, που θα είναι και η δέσμευση συμμετοχής.
2. Εφόσον ο αριθμός των 150-160 συμμετοχών (όριο) δεν καλυφθεί από την προσωπική πρόσκληση, τότε θα αναρτήσουμε στο site τον αριθμό των “κενών θέσεων” για συμμετοχή και άλλων Μελών.
3. Ανάλογα και με τις νύχτες διαμονής, το ποσό συμμετοχής ανά άτομο, αναμένεται να είναι από 550€ μέχρι 700€ Θα το γνωρίζουμε προσεχώς, όταν ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά.

2 Comments

Back to top button