ΑΓΡΟΤΙΚΟ Φ/Β 2020: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 4/11/2019

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ

Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την γη υψηλής παραγωγικότητας (σχετικό θέμα εδώ), αναβάθμισαν το ενδιαφέρον των αγροτών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα.
Τα ερωτήματα που έρχονται είναι πάρα πολλά, αλλά με τα περισσότερα να έχουν ήδη απαντηθεί.
Για τα Μέλη που εμπιστεύονται τις κινήσεις του Συνδέσμου, συνιστούμε να μην ασχολούνται με ερωτήματα περί "δανείων" και "κατασκευής". Αυτά, έπονται...

Καλημέρα σας.
Από την ΔΑΟΚ της περιοχής μου, μου είπαν ότι εφόσον στο αγροτεμάχιο υπάρχει ήδη εγκατεστημένο φωτοβολταϊκό, μπορώ να πάρω βεβαίωση παρέκλισης του νόμου και να κατασκευάσω νέο φωτοβολταϊκό μέχρι 500Κw στο ίδιο αγροτεμάχιο,στον ίδιο αριθμό τεμαχίου. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Όταν ξεκαθαρίσει η λίστα των κατ' επάγγελμα αγροτών, αυτοί που θα πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου θα έχουν το δικαίωμα δημιουργίας φωτο 500 KWH σε κάθε περίπτωση? Προβλήματα όπως υπερφόρτωση δικτύων, κάλυψη του 1% των ΓΥΠ στο νομό πως επηρεάζουν το δικαίωμα ολοκλήρωσης των αγροτικών αυτών επενδύσεων?

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΛΩΝΑπό την 1η Σεπτεμβρίου 2018 η πρόσβαση σε συγκεκριμένα θέματα του afo.gr παρέχεται μόνο στα premium Μέλη.

ΜΕΛΟΣ AFO.GR

Εάν είστε Μέλος και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, κάντε είσοδο με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη σας δόθηκαν.

ΑΡΧΕΙΟ AFO.GR

Back to top button