ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 16o ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – VIDEO

Όλα τα στοιχεία για την εξέλιξη της ομαδικής αγοράς και video από Ηγουμενίτσα και Μεσσηνία
ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΚΤΕΡ

16 ΤΡΑΚΤΕΡ

Έφτασε στην Ηγουμενίτσα το πρωί της Τρίτης 16/10/2019 το 16o τρακτέρ μέσω της ομαδικής αγοράς του Συνδέσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί την άνοιξη του 2020 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 15/10/2019όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα Σχέδια Βελτίωσης (Δεκέμβριος 2019) και θα “κατασταλάξουν” τα Μέλη μας στις αγορές τους.
Το τρακτέρ ανήκει στον Πρόεδρο κ. Κώστα Σπανούλη, ο οποίος επιπρόσθετα προχώρησε και στην αγορά ψεκαστικής τουρμπίνας, η οποία παρελήφθει μαζί με το τρακτέρ.

  ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Τέσσερα Μέλη παρευρέθηκαν στον εκτελωνισμό των εργαλείων:
Οι Θόδωρος Γκρέκος, Γιάννης Στεργίου και Νίκος Στεργίου  (φωτό δεξιά).

 ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Τον Σεπτέμβριο έγινε η παραλαβή του 15ου τρακτέρ, το οποίο ανήκει στον Αντώνη Γιαννουκάκη από τη Μεσσηνία.

VIDEO ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Στα χαρακτηριστικά αποσπάσματα του video, εικόνες από τον εκτελωνισμό των οχημάτων στην Ηγουμενίτσα καθώς και πλάνα από το τρακτέρ του κ. Γιαννακουδάκη στη Μεσσηνία ο οποίος επιπρόσθετα προχώρησε και στην αγορά ενός κουβά.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Φαίνεται λοιπόν ότι το εγχείρημα του Συνδέσμου με την ομαδική αγορά τρακτέρ και παρελκομένων …δεν θα πετύχει.
Δεν θα πετύχει, διότι …ήδη πέτυχε.
Η γραφειοκρατική και οικονομική δρομολόγηση γίνεται με άψογο τρόπο, διάφανα και άμεσα. Επίσης με απλό τρόπο γίνεται και η έκδοση αδείας στα οχήματα

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ

Στην περίπτωση μας δεν ισχύει το απόφθεγμα των Αμερικάνων, ότι “….ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος …τίποτα“, όμως αξίζει να μνημονεύσουμε την 1η αγορά τρακτέρ στην οποία προχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλος ένα χρόνο πριν (Νοέμβριος 2018) όπου είχαμε και το σχετικό ρεπορτάζ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Θυμίζουμε τον “κορμό” της διαδικασίας συμμετοχής στη συγκεκριμένη δράση του Συνδέσμου:
1. Δεσμευόμαστε οικονομικά έναντι του Συνδέσμου για την ουσιαστική συμμετοχή (και όχι …ανέξοδο κουβεντολόι) στην αγορά.
2. Με την ολοκλήρωση της αγοράς (ισχύει μέχρι το έτος 2025) επιστρέφεται (από) το 90% της αρχικής δέσμευσης μέχρι το …0% (ανάλογα με τον χρόνο δέσμευσης).
3. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσουμε στην αγορά, επιστρέφεται το 100% της αρχικής δέσμευσης.

Με την παραπάνω διαδικασία έχουμε ήδη περίπου 190 “δεσμεύσεις”, άρα αναφερόμαστε σε ένα εγχείρημα εκ προοιμίου επιτυχημένο! Ήδη έχουν επιστραφεί οι δεσμεύσεις σε 11 περιπτώσεις και αναμένουμε μια τυπική γραφειοκρατική αποτύπωση για την επιστροφή και των υπολοίπων.

AGRILEVANTE

One Comment

Back to top button