15/10/2019: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Τα τελευταία νέα του Συνδέσμου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας επέστρεψαν από την Ιταλία οι 30 εκπρόσωποι του Συνδέσμου, που βρέθηκαν στη γειτονική χώρα στα πλαίσια της έκθεσης Agrilevante που πραγματοποιήθηκε στο Μπάρι.
Σχετικά ρεπορτάζ φιλοξενήθηκαν στις 11/10/2019 και 12/10/2019
Επιστροφή πλέον και στην κανονικότητα του Συνδέσμου

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Την Τρίτη 15/10 θα καταχωρηθούν οι ανανεώσεις καθώς και οι εγγραφές νέων μελών που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες “πάγωσαν” λόγω της αποστολής στην Ιταλία.
Επίσης θα απαντώνται σιγά-σιγά και δεκάδες email τα οποία δεν απαντήθηκαν ακόμα, εξαιτίας του λόγου που αναφέρουμε παραπάνω

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

Τις επόμενες ώρες (και εως την Παρασκευή 18/10), αναμένεται η έναρξη εξόφλησης της παραγωγής Ιουλίου, ενώ τα αγροτικά φωτοβολταϊκά θα εξοφληθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Είναι χρονοδιάγραμμα το οποίο έχουμε καταχωρίσει εδώ και πολλές εβδομάδες στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, το οποίο θα επιβεβαιωθεί για μία ακόμη φορά.
Την Πέμπτη 17/10 αναμένεται η έκδοση του σημειώματος παραγωγής Σεπτεμβρίου, μήνα για τον οποίο έχουμε ήδη ένα ισχυρό δείγμα παραγωγών στην σχετική μας σελίδα.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 2020

Μία ακόμη σειρά ερωτημάτων σχετικά με τα νέα αγροτικά φ/β θα απαντηθούν τις επόμενες ημέρες σε ειδικό άρθρο:
Σε επισκεψη μου στον ΔΕΔΔΗΕ ΚΙΛΚΙΣ ο υπευθυνος μου ειπε οτι οι φακελοι απο τις ενεργειακες κοινοτητες που κατατιθενται, εχουν προτεραιοτητα εναντι υπολοιπων (αγροτικων φωτοβολταικων κ.α) και αποστελλονται αμεσα στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ προς εξεταση. Ηθελα να ρωτησω αν ισχυει κατι τετοιο, βασει καποιας εγκυκλιου. Υπαρχει περιπτωση οι αγροτες που εχουν καταθεσει φακελους σε προγενεστερο χρονο για φωτοβολταικο παρκο 500 kw να βρεθουν με κορεσμενα τα δικτυα του ΔΕΔΔΗΕ;
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ (ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ) ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ 2 ΦΩΤΟΒΩΛΤΑΙΚΑ 500ΡΙΑ
ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΙΝΑΙ 20 ΣΤΡΕΜ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (ΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ. ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΡΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ?
Oι αιτήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ σε αγροτεμάχιο χαμηλής παραγωγικοτητας θα προηγηθούν έναντι των ιδιωτών -εταιρειων όπως συνέβη και το 2010; η θα κλείσει το δίκτυο από τις εταιρείες που έχουν πάρει τα χωράφια που εφάπτονται στους δρόμους εθνική επαρχιακό και δημοτικό δρόμο;
Back to top button