ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΓΑΜΟΙ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρεις -τουλάχιστον- γάμους εμπλεκομένων Μελών είχαμε την περίοδο του καλοκαιριού (Ιούλιο και Αύγουστο).ΓΑΜΟΣ
  ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Την κόρη της Μιρέλα πάντρεψαν τα Μέλη μας κ. Ευδοκία Παλαιοχορλίδου και Δ. Μπικιώτης στα μέσα Ιουλίου. Την νύφη συνόδεψε στην εκκλησία ο πατέρας της Δημήτρης.
Η camera του afo.gr με αποστολή express, βρέθηκε στην εκκλησία αλλά και στο πατρικό (λίγο προ της τελετής), από όπου και τα …αποκλειστικά πλάνα:
ΔΗΜΗΤΤΡΗΣ ΜΠΙΚΙΩΤΗΣΓΑΜΟΣ   ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ
Στις 18 Αυγούστου 2019 ο Νίκος και η Ελισσάβετ Βουνάση, πάντρεψαν τον γιό τους Κώστα. Η τελετή έγινε στο χωριό Βλαχιώτης και το γλέντι κράτησε μέχρι το ξημέρωμα.
Αρκετά Μέλη του Συνδέσμου έδωσαν το παρών, όπως ο Δημήτρης Σχινάς, ο Χρήστος Μπουγάδης, ο Νίκος Αναστασάκος και άλλοι…
ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΝΑΣΗΣΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΝΑΣΗΣ

ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
Στις 24/8/2019 έγινε ο γάμος της Μυρτούς Λύκα και του Νέστορα.
ΤΟΥΡΤΑ ΓΑΜΟΥ
μυρτω λυκαΓΑΜΟΣκαχριμανης

ΜΠΟΥΚΕΤΟΝΕΣΤΩΡΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
Στην δεξίωση που δόθηκε μετά την τελετή, παρευρέθηκαν και Μέλη του Συνδέσμου (Κώστας  Γιωτάκος, Γιάννης Παππάς κ.α.) ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του afo.gr -οι οποίες διαψεύδονται από το περιβάλλον των νεόνυμφων, ωστόσο τις μεταφέρουμε με δική μας ευθύνη– η νύφη διανύει τον 3o ή 4o μήνα εγκυμοσύνης.

   ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΜΟΙ – ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ
Παρ’ ότι είναι είναι ευρέως γνωστό ότι το afo.gr διατηρεί επιτελείο ανταποκριτών σε κάθε σπιθαμή Ελληνικής γης, εν τούτοις θεωρούμε βέβαιο ότι κάποιοι γάμοι (και βαπτίσεις) μας έχουν ξεφύγει.
ΜΠΑΡΜΠΕΤΣΕΑΣΜια σκέψη, για να αποφεύγονται από μέρους μας τέτοιες δημοσιογραφικές παραλείψεις, είναι -παράλληλα με το σχετικό έγγραφο της τοπικής Μητρόπολης– να απαιτείται και σχετικό έγγραφο από τον Σύνδεσμο, ώστε ο γάμος (βάπτιση) να έχει πλήρη νομιμότητα!
Ωστόσο –προς το παρόν– αυτό θεωρείται πλεονασμός

   ΕΓΚΑΙΝΙΑ
Τέλος, ο Δημήτρης Μπαρμπετσέας στις 10 Αυγούστου εγκαινίασε (φωτό δεξιά) ένα χώρο στάθμευσης στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Back to top button