1/8/2019: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

Για την δυνατότητα των αγροτών κατασκευής ενός αγροτικού φ/β μέχρι 500kw μίλησε ο Κώστας Σπανούλης στο Δελτίο Ειδήσεων του Star Λαμίας την τελευταία ημέρα του Ιούλη.
Το σχετικό απόσπασμα:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ     ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ...ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ
Για κάποιο ...ανεξήγητο λόγο, τον Ιούλιο προκλήθηκε ζωηρό ενδιαφέρον από αγρότες με φωτοβολταϊκό για την εγγραφή τους στον Σύνδεσμο. Αυτές οι περιπτώσεις είναι περίπου 55.
Γι αυτά τα νέα Μέλη αλλά και για τα παλιότερα, λειτουργεί σε μόνιμη βάση ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ όπου δίνεται η πρόσβαση σε ένα πλούσιο αρχείο τεχνικών θεμάτων που αφορούν παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας και αγρότες.

   ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ
Πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα παρουσιάζει ο πίνακας με τις ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ όπου δίνεται η δυνατότητα στα Μέλη να συγκρίνουν, διαπιστώνοντας (έστω και σε πρωτογενή βαθμό) την λειτουργία του δικούς τους φ/β
Για να μας δώσετε την παραγωγή του μηνός Ιουλίου (βάσει ενδείξεων των inverter) πατήστε εδώ.
Σε λειτουργία επίσης και η ειδική σελίδα όπου μπορείτε να πάρετε μια ένδειξη για τα ποσά του τιμολογίου Ιουλίου (έκδοση σημειώματος ΔΑΠΕΕΠ στις 16/8/2019). Συμπληρώστε πατώντας εδώ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΛΩΝΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο με σημαντικές πληροφορίες για τα Premium Μέλη πραγματοποιώντας είσοδο με τους κωδικούς σας.

ΜΕΛΟΣ AFO.GR

Εάν είστε Μέλος και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να διαβάσετε το συγκεκριμένο θέμα, κάντε είσοδο με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη σας δόθηκαν.

ΑΡΧΕΙΟ AFO.GR

One Comment

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Η Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Back to top button