ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΑΠΕΕΠ

Σε σύσκεψη με την παρουσίων φορέων το μεσημέρι της 10/7/2019 ανακοινώθηκε η αυτοματοποίηση αρκετών διαδικασιών στα έγγραφα του ΔΑΠΕΕΠΔΑΠΕΕΠΕκ μέρους του Διαχειριστή, την παρουσίαση πραγματοποίησαν οι κ. Χρήστος Μπότσης, Αντώνης Ζαρίφης και η κ. Βασιλείου.
Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν οι Κώστας Γιωτάκος και Δημήτρης Σχινάς, ενώ μεταξύ των άλλων φορέων, παρευρέθηκαν ως εκπρόσωποι του Σ.Π.Ε.Φ. οι Στέλιος Λουμάκης, Λουκάς Λαλιώτης και Γιάννης Μεσσαρίτης.ΣΠΕΦ

Στο ηχητικό, ο Κώστας Γιωτάκος μέσα από τα γραφεία του Διαχειριστή και λίγα λεπτά μετά το πέρας της σύσκεψης, αναλύει τα νέα δεδομένα που θα βελτιώσουν το γραφειοκρατικό γίγνεσθαι των παραγωγών.

ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Σχεδόν σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, τα Μέλη γνώριζαν για τις εξελίξεις, έχοντας πάντα (7 χρόνια τώρα!), ενημέρωση όχι για αυτά που συνέβησαν χθες αλλά …για αυτά που θα συμβούν σε ένα χρόνο από σήμερα!

 

ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Αυτό θα είναι το παραστικό πληρωμής που θα εμφανισθεί σε λίγες ημέρες στο portal του ΔΑΠΕΕΠπαραστατικο πληρωμησ

3 Comments

  1. Στο σημείο που λέει “1. Παρακρ. Υπέρ ΔΟΥ” τι εννοεί ότι θα έχουμε προκαταβολή – παρακπάτηση φόρου?? Και στην φορολογική δήλωση στο τέλος τι θα γίνεται σε περίπτωση που έχουμε επιστροφή?? Θα μας φωνάζουν για έλεγχο, κλπ, κλπ?? Αν είναι έτσι, να το ξαναδούμε το θέμα της αυτοτιμολόγησης γιατί μπορεί ο παραδοσιακός – υπάρχων τρόπος να είναι πιο πρακτικός και… συμφέρων…

Back to top button